Het vragenuur van dinsdag 30 juni

Het vragenuur van dinsdag 30 juni

29 juni 2020

Het vragenuur van dinsdag 30 juni gaat over de volgende onderwerpen: Nederlandse Syriëgangers die uit detentiekampen in Syrië zijn ontsnapt, dwarslaesies door lachgas en het ondanks een negatief reisadvies toch vliegen van Corendon op Turkije.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Suzanne Kröger (GroenLinks) aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over het ondanks een negatief reisadvies toch vliegen van Corendon op Turkije (NOS Teletekst, 26 juni 2020)
  • Sjoerd Sjoerdsma (D66) aan de minister van Justitie en Veiligheid over Nederlandse Syriëgangers die uit detentiekampen in Syrië zijn ontsnapt (AD, 26 juni 2020)
  • Anne Kuik (CDA) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over dwarslaesies door lachgas (Rtlnieuws.nl, 25 juni 2020)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: