Notisia di polis di djárason 8 di yüli te ku djabièrnè 10 di yüli 2020/Politieberichten van woensdag 8 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020

 

Notisia di polis di djárason 8 di yüli te ku djabièrnè 10 di yüli 2020
Riba djárason 8 di yüli a drenta keho di ladronisia den un kas situá na Kaya Proud. Entre 10.30 di mainta i 12.15 or di mèrdia, deskonosínan a bai ku un mashin di bora, un mashin di bora ku bateria i su kargadó, un mashin pa sleip i tambe sèn kèsh. Esaki a sosodé miéntras e señora di kas tabata tei na kas i tabata trahando den kura. E porta di dilanti ku ta kondusí na e pòrch tabata habri. Ta investigando e kaso.

Den oranan trempan di tramèrdia riba djaweps 9 di yüli, a tene un kòntròl di tráfiko na Kaya Internashonal. Aki a kontrolá 42 outo i a duna 37 but. A duna 23 but pa kore sin faha di seguridat, 9 but pa glas muchu skur, 3 but pa papia na telefòn durante ku ta manehando i 2 but pa no tin papelnan di seguro bálido.
KPCN ta enfatisá ku un tráfiko seif i sigur ta responsabilidat di nos tur. Prevení haña but sin tin mester i alabes kontribuí na un tráfiko seif i sigur dor di sigui e reglanan di tráfiko vigente.  

Riba djaweps 9 di yüli a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Essequibo. Deskonosínan a forsa un bentana di kamber pa por a drenta i kas i a bai ku entre otro un televishon flètskrin, 3 telefòn di marka Samsung, modèl J6 i un bor di kibra betòn. E kiebro a tuma lugá entre 1.30 or i 4 or di atardi. E kaso ta bou di investigashon.

Riba e mesun dia, alrededor di 6.30 or di atardi,  a detené un hòmber di inisial H.E.V. di 34 aña en konekshon ku menasa.

Pa mas o ménos 11 or di anochi un aksidente ku un skuter a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Pa motibunan deskonosí un dama a kai for di su skuter. A konsekuensia di esaki e tabatin un asina yama ‘bloedneus’ i tambe heridanan na su rudianan. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Den oranan di mardugá di djabièrnè 10 di yüli un aksidente a tuma lugá riba Kaya Rincon. Un outo a bai dal den un pal’i lus. Shofùr di e outo tabatin herida na su rudia i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. Kousa di e aksidente no ta konosí. Tantu e outo komo e palu di lus tabatin basta daño material. Personal di WEB a bin na e sitio i pa motibunan di seguridat a kita koriente di e palu di lus.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

 

Politieberichten van woensdag 8 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020

Op woensdag 8 juli werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een woning aan de Kaya Proud. Tussen 10.30 uur  en 12.15 uur hebben onbekenden een boormachine, een accu boormachine met oplader en batterij, een slijptol en contant geld weggenomen. Dit gebeurde terwijl de mevrouw in haar tuin, thuis bezig was. De voordeur naar het terras stond open. De zaak wordt onderzocht.

 

In de vroege middaguren van donderdag 9 juli werd een verkeerscontrole gehouden op de Kaya Internashonal. Hierbij werden 42 auto’s gecontroleerd en werden er 37 bekeuringen uitgeschreven waarvan 23 hiervan waren voor het rijden zonder veiligheidsgordel, 9 voor te donker getinte autoruiten, 3 voor het praten aan de telefoon tijdens het rijden en 2 voor het niet hebben van geldige verzekeringspapieren.

KPCN wil benadrukken dat een veilig verkeer de verantwoordelijkheid van ons allen is. Voorkom onnodige boetes en draag bij aan een veilig verkeer door het naleven van de geldende verkeersregels.

 

Op donderdag 9 juli werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Essequibo. Onbekenden hebben een slaapkamerraam geforceerd om binnen te komen en hebben onder ander een flat screen tv, 3 telefoons van het merk Samsung, model J6 en een drilboor weggenomen. De inbraak had tussen 13.30 uur en 16.00 uur plaatsgevonden. De zaak is in onderzoek.

 

Op dezelfde dag werd omstreeks 18.30 uur een man met initialen H.E.V. van 34 jaar, aangehouden wegens bedreiging

 

Omstreeks 23.00 uur vond een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Een dame is om onbekende reden van haar scooter gevallen en had een bloedneus en verwondingen aan haar knieën. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

In de nachtelijke uren van vrijdag 10 juli vond een eenzijdige aanrijding plaats op de Kaya Rincon. Een auto botste tegen een lantaarnpaal. De bestuurder had een wond aan zijn knie en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Toedracht van het ongeluk is niet bekend. Zowel de auto als de lantaarnpaal had flinke schade. WEB personeel heeft uit veiligheidsoverwegingen de hoogspanning van de paal gehaald.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: