Di Punda pa Nieuwe Haven Korte na lokashon nobo entrante 6 di ougùstùs 2020 / Van Punda naar Nieuwe Haven Per 6 augustus 2020 Hof op nieuwe locatie

 

Di Punda pa Nieuwe Haven Korte na lokashon nobo entrante 6 di ougùstùs 2020

 

Willemstad – Entrante 6 di ougùstùs 2020 Korte di Hustisa ta habri su portanan na un lokashon nobo. Nos lo habri nos portanan na Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina 18, dilanti Aqualectra na Nieuwe Haven. E edifisio nobo ta mas moderno i mihó aksesibel pa bishitantenan ku ku tin problema ku mobilidat. 

 

Lokashon temporal

Korte ta sali for di Punda promé biaha den 151 aña. Stadhuis, tambe konosí komo 21 Trapi, tin mester di un renobashon pa por kumpli ku e eksigenshanan di un organisashon hudisial moderno. E renobashon lo dura algun aña. 

 

Front Office será pa mudansa

E mudansa ta un organisashon intenso. E preparashonnan ya ta den full swing. Pa muda e mas ku 100 trahadónan riba un manera efisiente e Front Office (bali) di Korte lo ta será pa públiko di djabièrnè 31 di yüli pa djarason 5 di ougùstùs 2020. Demas departamentunan lo ta aksesibel pero den forma limitá. Di djaweps 6 te ku djabièrnè 14 di ougùstùs Front Office lo ta habrí di 8’or di mainta te ku 12’or di mèrdia. 

 

Entrega di dokumento

Durante di e periodo di mudansa i e dianan ku Front Office ta habrí den oranan limitá ta posibel pa entregá petishonnan (verzoeksschriften i beroepsschriften) i dokumentonan di proseso den forma digital via focur@caribjustitia.org. E petishonario mester bin entregá e vershonnan hardcopy den e mesun siman na Front Office. Si akaso e dokumentonan ta mas ku 10MB, por manda nan via www.wetransfer.com. Front Office lo manda instrukshon via mail tokante pago di gastunan di Korte (griffierechten).

 

Kasonan

E mudansa ta kai den reseso di Korte. Di djarason 5 te ku 14 di ougùstùs 2020 lo tin solamente kasonan ku ta nesesario i no por warda.  E kasonan aki lo tuma lugá na e lokashon nobo. 

 

Informashon

Korte lo duna informashon e simannan benidero via medianan lokal i su página di Facebook (facebook.com/hvjCuracao) i e wèbsite di Korte www.gemhofvanjustitie.org pa mas informashon. 

 

Van Punda naar Nieuwe Haven Per 6 augustus 2020 Hof op nieuwe locatie

 

Willemstad – Per 6 augustus 2020 opent de vestiging Curaçao van het Gemeenschappelijk Hof van Curaçao haar deuren op de nieuwe locatie aan de Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina 18, tegenover Aqualectra (Nieuwe Haven). Het nieuwe pand is moderner en is ook beter toegankelijk voor de bezoekers die slecht ter been zijn.

 

Tijdelijke locatie

Het Hof verlaat Punda voor het eerst in 151 jaar. Het Stadhuis, ook bekend als 21 Trapi, is toe aan een grondige renovatie om te kunnen voldoen aan de vereisten van een moderne gerechtelijke organisatie. Deze renovatie zal een aantal jaar in beslag nemen. 

 

Sluiting Front Office voor verhuizing

De verhuizing is een intensieve organisatie waarvoor de voorbereidingen al in volle gang zijn. Om de meer dan 100 medewerkers op een efficiënte manier te verhuizen, zal de Front Office van vrijdag 31 juli tot en met woensdag 5 augustus 2020 gesloten zijn voor publiek. Overige afdelingen zijn beperkt bereikbaar. Van donderdag 6 tot en met vrijdag 14 augustus 2020 is de Front Office (balie) van 8:00 tot 12:00 uur geopend. 

 

Indienen van stukken

Gedurende de verhuisperiode en de dagen met aangepaste openingstijden is het ook mogelijk om verzoekschriften, beroepschriften en processtukken digitaal in te dienen door te mailen naar focur@caribjustitia.org. U dient wel in dezelfde week de hardcopy in te dienen bij de Front Office. Stukken die groter zijn dan 10 MB kunnen met www.wetransfer.com worden gestuurd. U ontvangt via mail instructies over de (digitale) betaling van griffierechten. 

 

Zittingen

De verhuizing valt in het reces van het Hof. Van woensdag 5 tot en met  vrijdag 14 augustus 2020 gaan alleen de noodzakelijke zittingen, zoals kort gedingen en strafzaken, door. Deze zittingen worden op de nieuwe locatie gehouden. 

 

Informatie

Het Hof zal de komende weken via de lokale media en de Facebookpagina Hof van Justitie Curacao (link: facebook.com/hvjCuracao) alsook de website www.gemhofvanjustitie.org informatie geven over de verhuizing.

Fecha: 16 di yüli 2020

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: