Defensi ta purba mas pronto ku ta posibel pa hiba e helikopter pa Aruba, e helikopter ta drif ahinda boka bou den laman di Aruba i ta kore peliger di sink bai den fondo di laman i e ora ei si nan a perde esaki. 

 

 

Potret kortesia di NOS

Defensi ta purba mas pronto ku ta posibel pa hiba e helikopter pa Aruba, e helikopter ta drif ahinda boka bou den laman di Aruba i ta kore peliger di sink bai den fondo di laman i e ora ei si nan a perde esaki. 

E motibu ku e helikopter no a sink ahinda ta pa motibu ku e tin algun boei yena ku airu ku ta tene riba laman ta drif, e boeinan aki ta parti di e helikopter. E boeinan aki ta aktiva asina ku e helikopter mishi ku laman, e pregunta krusial ta kuantu mas e boeinan aki lo keda ku airu den nan pa evita ku e helikopter lo sink. e laman ta basikamente burtu i e fondo di laman ta mas o menos 2 te 3 kilometer.

Dat het toestel nog niet is gezonken, is te danken aan de vier drijflichamen die aan boord zijn. Dat zijn een soort ballonnen, die automatisch opgeblazen worden als de helikopter in aanraking komt met water. De vraag is wel hoe lang die drijflichamen het volhouden.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: