Meimei di luna di sèptèmber Ban Traha ta bai ofresé oportunidat pa partisipashon na kurso pa profeshon di Hospitalidat / Ban Traha biedt medio september de mogelijkheid voor deelname aan beroepscursus Hospitality 

 

Meimei di luna di sèptèmber Ban Traha ta bai ofresé oportunidat pa partisipashon na kurso pa profeshon di Hospitalidat

 

Kralendijk – Unidat di Labor di Direktorado di Komunidat i Kuido den koperashon ku Plenchi di Trabou pa medio di e proyekto ‘Ban Traha’ ta ofresé oportunidat na 8 partisipante pa sigui un kurso práktiko pa profeshon di Hospitalidat. Meta di e kurso pa profeshon ta pa fortifiká posishon di e partisipantenan riba merkado laboral. E kurso pa profeshon ta kuminsá meimei di luna di sèptèmber i tin lugá pa 8 persona. Registrashon pa partisipashon ta posibel promé ku 9 di sèptèmber via +599 777 2246.

 

Meta di e proyekto ‘Ban Traha’ duna sosten na hendenan ku ta buska trabou i ku ta eksperensiá sierto difikultat den esaki, pa haña un trabou. Pa medio di Ban Traha meimei di luna di sèptèmber ta kuminsá ku un kurso pa profeshon di Hospitalidat. En total tin 8 lugá disponibel pa e kurso aki. Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN) ku ta duna formashon pa práktika, ta ofresé e kurso pa profeshon aki. E sitio pa práktika pa e kurso pa profeshon aki ta Divi Flamingo Beach Resort. Na Divi Flamingo Beach Resort e partisipantenan ta haña oportunidat pa siña e ofishi den un ambiente práktiko real.

 

Den e kurso práktiko pa profeshon e partisipantenan ta siña entre otro abilidatnan manera hasi yamada i kontestá telefon, trabou di resepshon i manehá un ‘cash register’. Si nan finalisá e partinan telefonista i resepshonista ku bon resultado, nan ta haña un diploma rekonosé. 

 

E kurso pa profeshon ta pa personanan ku:

Ta buskando trabou i ta inskribí na unidat di Labor

Ta buskando trabou i tin eksperensia di trabou den dunamentu di servisio

Ta buskando trabou i tin gana di traha den dunamentu di servisio 

 

Despues ku nan finalisá e kurso pa profeshon e partisipantenan tin e base pa kuminsá traha den funshonnan kaminda kontakto ku kliente ta para sentral, manera por ehèmpel  anfitriona/anfitrion (host/hostess), telefonista/resepshonista, bendedó den pakus òf kahero/kahera. Ta ofresé e kurso pa profeshon aki sin garantia riba un trabou ora ku finalisá e trayekto.

 

Na e momentunan aki ainda tin algun lugá disponibel. Si bo ta interesá pa partisipá na e kurso pa profeshon aki, bo por yama òf ‘app’ e number di telefon +599 777 2246 promé ku 9 di sèptèmber. Si bo doño di trabou ta interesá den un di e kandidatonan ku a haña formashon, tambe bo por tuma kontakto ku e mesun number di telefon.

 

Riba potrèt:

Mia Tweed: Kordinadó proyektonan pa merkado laboral

Junny Vos: Onderwijs Instituut Caribisch Nederland

Lesley Pluijmen: Mènedjer di Rekurso Humano di Divi Flamingo Beach Resort

 


 

Ban Traha biedt medio september de mogelijkheid voor deelname aan beroepscursus Hospitality 

 

Kralendijk – De unit Arbeid van de directie Samenleving & Zorg biedt in samenwerking met Plenchi di Trabou middels het project ‘Ban Traha’ de kans voor 8 deelnemers om een praktische beroepscursus Hospitality te volgen. Het doel van de beroepscursus is om de positie van deelnemers te versterken op de arbeidsmarkt. De beroepscursus begint medio september en telt plek voor 8 personen. Aanmelden voor deelname is mogelijk vóór 9 september via +599 777-2246.

 

Het doel  van het project ‘Ban Traha’ is om werkzoekenden die moeite hebben om aan de slag te komen een steuntje in de rug te bieden bij het vinden van een baan. Middels Ban Traha wordt medio september een beroepscursus Hospitality verzorgt. In totaal zijn er 8 cursusplekken beschikbaar gesteld voor deze training. De beroepscursus wordt aangeboden door praktijk opleider Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN), de praktijklocatie voor deze beroepscursus is Divi Flamingo Beach Resort. Bij Divi Flamingo Beach Resort krijgen de deelnemers de kans om het vak te leren in een reële praktijk omgeving. 

 

In de praktische beroepscursus leren de deelnemers onder andere vaardigheden zoals telefoneren, receptiewerk en het bedienen van een kassa. De onderdelen telefonist en receptionist worden bij goed resultaat afgesloten met een erkende diploma.

 

De beroepscursus is voor personen die:

Werkzoekend zijn en ingeschreven staan bij de unit Arbeid

Werkzoekend zijn en werkervaring hebben in de dienstverlening 

Werkzoekend zijn en graag in de dienstverlening willen werken 

 

Na het afronden van deze beroepscursus hebben deelnemers de basis om aan de slag te gaan in functies waarbij klantcontact centraal staat zoals bijvoorbeeld gastvrouw/gastheer, telefonist/receptionist, winkelbediende of kassière. Deze beroepscursus wordt aangeboden zonder een baangarantie na het afronden van het traject.

 

Er zijn op dit moment nog enkele plekken beschikbaar, indien je geïnteresseerd bent om mee te doen aan deze beroepscursus kun je vóór 9 september, bellen of appen met telefoonnummer +599 777-2246. Indien je als werkgever geïnteresseerd bent in een van de opgeleide kandidaten kun je ook contact opnemen via hetzelfde telefoonnummer.

 

Op de foto:

Mia Tweed: Coördinator arbeidsmarkt projecten

Junny Vos: Onderwijs Instituut Carbisch Nederland 

Lesley Pluijmen: HR-manager Divi Flamingo Beach Resort

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: