Informashon No tin sifra nobo debí na fayo tèkniko Geen nieuwe cijfers door technische storing

 

Komunikado
Miembronan di prensa debí na un problema tékniko na e laboratorio ku ta hasi e tèstnan di Covid-19 pa Boneiru nos no por aktualisá e sifranan ainda. Manera nos tin informashon konfirmá di sifranan nobo nos lo informá komunidat via di media i nos kanalnan di informashon.

 

Persbericht

Beste persleden, door een technische storing bij het laboratorium dat de testen van Covid-19 uitvoert, kan het OLB nog geen nieuwe cijfers bekend maken. Zodra de nieuwe cijfers binnen zijn, zullen we die met u en de gemeenschap delen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: