Het vragenuur van dinsdag 13 oktober

Het vragenuur van dinsdag 13 oktober

13 oktober 2020

Het vragenuur van dinsdag 13 oktober gaat over de volgende onderwerpen: fiscale subsidie voor clubs die homogenezing stimuleren, betaling van een voormalig kopstuk van een terroristische organisatie en Nederlandse defensiewapens die via een omstreden deal verkocht zijn aan een tussenhandelaar.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Helma Lodders (VVD) aan de staatssecretaris van Financiën over de fiscale subsidie voor clubs die homogenezing stimuleren (Ad.nl, 11 oktober 2020)
  • Sadet Karabulut (SP) aan de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, bij afwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, over de betaling van een voormalig kopstuk van een terroristische organisatie (Argos, 10 oktober 2020)
  • Chris van Dam (CDA) aan de staatssecretaris van Defensie over Nederlandse defensiewapens die via een omstreden deal verkocht zijn aan een tussenhandelaar (Rtlnieuws.nl, 11 oktober 2020)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: