Bishita Gezaghèber Rijna na departamento di Salubridat Públiko Bezoek Gezaghebber Rijna aan afdeling Publieke Gezondheid

Gezaghèber Edison Rijna resien a bishitá e departamento di Salubridat Públiko di Entidat Públiko Boneiru (EPB). Na e departamento Gezaghèber Rijna a papia ku e miembronan di e tim di e callcenter, miembronan di e tim di repatriëring, miembronan di e tim ku ta investigá fuente i kontakto di hendenan ku Covid-19 i esnan ku ta hasi test di Covid-19. Gezaghèber Rijna a yama kada un empleado danki pa nan aporte.   

 

 

Gezaghebber Edison Rijna heeft onlangs een bezoek gebracht aan de afdeling Publieke Gezondheid van het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Bij Publieke Gezondheid bezocht Gezaghebber Rijna verschillende teams van de afdeling, namelijk het callcenter, het team van repatriëring, het team van bron en contactonderzoek en de teststraat. Aan het eind heeft de Gezaghebber alle medewerkers hartelijk bedankt voor hun inzet.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: