Kamer voorlopig gesloten voor publiek om verspreiding coronavirus tegen te gaan

Kamer voorlopig gesloten voor publiek om verspreiding coronavirus tegen te gaan

4 november 2020

De Tweede Kamer heeft helaas moeten besluiten om vanaf vanavond 22.00 uur geen publiek meer toe te laten tot het Kamergebouw. Dit gebeurt naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet op 3 november 2020 heeft afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mocht u al een reservering hebben voor de komende periode, dan komt die te vervallen. Het is voorlopig niet mogelijk nieuwe reserveringen te maken. Alle plenaire en commissiedebatten zijn live te volgen via de website en de app Debat Direct, of terug te kijken via de app Debat Gemist.
Kamerleden zitten in de plenaire zaal van de Tweede Kamer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: