Djis wak e video i si bo por yuda, YUDA!!!

Lieve mensen. De Crisis Bank heeft uw hulp dringend nodig. Vanmorgen toen de Crisis Bank een voedselpakket bij deze familie ging brengen kwamen we weer een heel trieste situatie tegen. Een situatie van ernstige armoede. Deze familie heeft ALLES nodig om een normaler en humaner leven te kunnen hebben. Twee moeders en een paar kleintjes hebben dringend uw hulp nodig. Dit hele huis moet vervangen worden met betere en nieuwe materiaal en wij hebben nieuwe spullen nodig: betere bedden, ijskast, gasfornuis…gewoon alles. Heel triest deze situatie anno 2020. Neem contact op met de Crisis Bank tel. 5221235 voor meer informatie hoe u kunt helpen. Alvast bedankt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: