Het vragenuur van dinsdag 12 januari

Het vragenuur van dinsdag 12 januari

12 januari 2021

Het vragenuur van dinsdag 12 januari gaat over de volgende onderwerpen: beelden van de Griekse marine die vluchtelingen terugsleept naar zee, biogrondstoffen voor warmtetoepassingen en het woonbeleid voor grote steden.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Jan Paternotte (D66) aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid over beelden van de Griekse marine die vluchtelingen terugsleept naar zee (Nos.nl, 26 december 2020)
  • Lammert van Raan (PvdD) aan de minister van Economische Zaken en Klimaat over de uitfasering van houtige biogrondstoffen voor warmtetoepassingen (Pbl.nl, 18 december 2020)
  • Julius Terpstra (CDA) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over grote steden die nog altijd wachten op woonbeleid (Nrc.nl, 12 januari 2020)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: