Agradesido pa e popularidat di e kampaña ounke den tempunan difísil Fun Miles ta anunsiá ganadó di outo i otro premionan di Fun Lottery / Dankbaar voor populariteit van campagne in uitdagende tijden Fun Miles onthult winnaars auto en andere Fun Lottery-prijzen

 

Agradesido pa e popularidat di e kampaña ounke den tempunan difísil

Fun Miles ta anunsiá ganadó di outo i otro premionan di Fun Lottery

 

WILLEMSTAD – Fun Miles a anunsiá ganadónan di su Fun Lottery, e popular kampaña na unda ku por a gana diferente premio- inkluyendo un outo den e temporada di fin di aña 2020! E konsumidó a depositá su lòtnan den gran kantidat, ku speransa di gana un Chevrolet Beat nobo nobo, e ‘Premio Punda’ di 1 mion Fun Miles, òf un di e otro tremendo premionan. E sorteo ofisial di The Fun Lottery a tuma lugá djaweps dia 21 di yanüari ultimo.  Fun Miles a yama i felisitá tur e ganadónan. Ademas, ta gradisí tur partisipante i partner ku a kontribuí na hasi e kampaña aki un éksito rotundo. Por haña un lista kompletu di tur number di karchi ganadó riba funmiles.net.  

 

A pèrkurá pa èkstra ‘fun’ den tempunan difísil

Bida di tur hende a keda impaktá pa e pandemia COVID, esei mes ta e motibu ku Fun Miles ta masha agradesido ku no opstante e pandemia por a ofresé e tradishonal kampaña di fin di aña. Partnernan di Fun Miles a brinda nan sosten na e kampaña ku hopi entusiasmo, kreatividat i manteniendo nan mes kontinuamente na e reglanan di prekoushon. Esaki a hasi ku e konsumidó i miembronan di Fun Miles a sinti nan mas sigur pa hasi kompra i partisipá. Esaki a yuda enormemente pa fortifiká Fun Miles su promesa: mas kampaña ‘fun’ den 2021. 

 

Un kampaña yen di ‘fun’ ku premio grandioso

E premio mayó tabata un Chevrolet Beat di AutoCity, inkluyendo 1 aña di seguro grátis di ENNIA i Ang. 500 di gasolin na ASOgas. Establesimentunan den Punda a djòin e kampaña i a agregá un premio fantástiko  di 1 mion Fun Miles, pa e ‘Premio Punda’. Otro premionan grandi a inkluí 100,000 Fun Miles i 2 pasashi ku TUI pa Hulanda. Tambe a regalá estadia den hotèl, vários ‘gift voucher’ pa diferente atrakshon i premio di partnernan partisipante. Fun Miles ta deseá e ganadónan hopi ‘fun’ ku nan premionan.  

 

Tokante Fun Miles

Fun Miles ta e programa di rekompensa na kliente mas grandi den Karibe. Miembronan di Fun Miles ta disfrutá kontinuamente di ofertanan spesial, promoshonnan fun i kampañanan pa gana premio. Esun ku no ke pèrdè nada ta wòrdu rekomendá pa sigui Fun Miles riba social media, bishita funmiles.net i pa download e app grátis di Fun Miles. 

 

Mas informashon tokante Fun Miles?

Tuma kontakto ku servisio na kliente na number 465 3300 òf bishitá funmiles.net òf facebook.com/funmiles.

 

Partnernan partisipante na Kòrsou 

AutoCity, ALDO Punda, ASOgas, Betonindustrie Brievengat, Changes, ENNIA, FeetFirst, Kooyman, ProSport, Punda Loves You, Super Retail, TUI, i Van der Tweel Supermarket.


Dankbaar voor populariteit van campagne in uitdagende tijden

Fun Miles onthult winnaars auto en andere Fun Lottery-prijzen

 

WILLEMSTAD – Fun Miles heeft de winnaars bekend gemaakt van de Fun Lottery, het populaire prijzenfestijn dat zorgde voor wat hoognodig vertier tijdens de laatste maanden van 2020. Shoppers hebben massaal hun loten ingeleverd, aangemoedigd door de kans op een Chevrolet Beat, de Pundaprijs van 1 miljoen Fun Miles, of een van de overige aantrekkelijke prijzen. De officiële trekking vond plaats op donderdag 21 januari. Fun Miles heeft de winnaars gebeld en gefeliciteerd. Het bedankt alle deelnemers en partners, die enorm hebben bijgedragen aan het succes van deze campagne. Een volledige lijst van winnende Fun Miles-kaartnummers is te vinden op funmiles.net.

 

Een beetje plezier in moeilijke tijden

We zijn allemaal geraakt door de COVID-crisis, en daarom is Fun Miles erg dankbaar dat het überhaupt zijn traditionele eindejaarscampagne kon organiseren. De partners hebben zichzelf overtroffen door de Fun Lottery te ondersteunen met enthousiasme en creativiteit, en door consistent aan alle veiligheidsmaatregelen te voldoen. Hierdoor voelden shoppers zich welkom en veilig. Het heeft Fun Miles ook nog stelliger gemaakt in zijn ambitie om meer leuke campagnes te brengen in 2021.

 

Een leuke campagne met serieuze prijzen 

De hoofdprijs was een Chevrolet Beat van AutoCity, inclusief 1 jaar gratis verzekering van ENNIA en f 500 aan benzinebonnen van ASOgas. Winkeliers in de binnenstad voegden zich bij de campagne met de fantastische Pundaprijs van 1 miljoen Fun Miles. Andere grote prijzen waren 100.000 Fun Miles en twee retourtickets naar Nederland van TUI. Bovendien waren er hotelovernachtingen, dagtrips, en tientallen waardebonnen van verschillende partners. Fun Miles wenst de winnaars veel plezier met deze geweldige prijzen.

 

Over Fun Miles

Fun Miles is het populairste spaar- en verzilverprogramma van het Caribisch gebied. Fun Miles-kaarthouders genieten continu van speciale aanbiedingen, leuke acties en prijzencampagnes. Wie niets wil missen wordt aangeraden om Fun Miles te volgen op social media, funmiles.net te bezoeken en de handige gratis mobile app te downloaden.

 

Meer informatie over Fun Miles?

Neem contact op met de Fun Miles klantenservice op tel. 465 3300 of bezoek funmiles.net of facebook.com/funmiles.

 

Deelnemende partners op Curaçao

AutoCity, ALDO Punda, ASOgas, Betonindustrie Brievengat, Changes, ENNIA, FeetFirst, Kooyman, ProSport, Punda loves You,  Super Retail, TUI, en Van der Tweel Supermarket.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: