Registrá online pa tèst antigéniko na aeropuerto di Boneiru

 

Registrá online pa tèst antigéniko na aeropuerto di Boneiru

 

Kralendijk – Pasaheronan ku mester hasi e tèst antigéniko pa nan biahe pa Boneiru, por registrá online pa hasi e tèst na yegada na aeropuerto. Biaheronan por registrá riba http://www.bonairesafetravel.org. Dentro di poko tin un app tambe ku biaheronan por usa pa hasi petishon pa e tèst antigéniko. 

 

For di 1 di yüni 2021 pasaheronan por hasi e tèst antigéniko na yegada na Flamingo Airport. Esaki ta atraktivo pa por ehèmpel pasaheronan hulandes i merikano. Ta konsiderá Hulanda i Merka komo pais di riesgo hopi haltu. Tur biahero for di pais di riesgo haltu ku no a laga hasi un tèst di PCR/NAAT 24 ora promé ku salida, mester hasi e tèst antigéniko na yegada na Boneiru. Pa pasaheronan for di Merka tabata difísil pa hasi e tèst antigéniko dentro di e tempu stipulá promé ku salida pa Boneiru. 

 

For di 1 di yüni 2021 buelo direkto for di Merka ta posibel atrobe. Djasabra e promé dos buelonan for di Merka ta yega. Hestia i BonLab ta traha huntu pa tèst pasaheronan ku ta yega na aeropuerto. Siman pasá djabièrnè e dos kompanianan a hasi un prueba eksitoso na Marriott Hotel. E dos kompanianan ta verwagt di tèst 250 pasahero den mei ora.

 

 

Online aanmelden voor antigeentest op luchthaven Bonaire

 

Kralendijk – Passagiers die de antigeentest moeten doen voor hun reis naar Bonaire, kunnen zich online melden om bij aankomst op de luchthaven de test af te nemen. De reizigers kunnen zich op http://www.bonairesafetravel aanmelden. Binnenkort  is er ook een app die reizigers kunnen gebruiken om de antigeentest aan te vragen.  

 

Sinds 1 juni 2021 kunnen passagiers de antigeentest bij aankomst op Flamingo Airport laten doen.  Dit is voor bijvoorbeeld Nederlandse en Amerikaanse passagiers aantrekkelijk. Nederland en de Verenigde Staten worden als hoog risico landen beschouwd.  Alle reizigers uit hoog risicolanden die niet maximaal 24 uur voor vertrek een PCR/NAAT test lieten doen, moeten bij aankomst op Bonaire de antigeentest doen. Voor passagiers uit Amerika was het lastig om voor vertrek naar Bonaire binnen de vastgestelde tijd de antigeentest te doen.  

 

Vanaf 1 juni 2021 zijn directe vluchten uit de Verenigde Staten weer mogelijk. Op zaterdag komen de eerste twee vluchten uit de Verenigde Staten aan. Hestia en BonLab werken samen om aankomende passagiers op de luchthaven te testen. Vorige week vrijdag hebben de twee bedrijven met succes proef gedraaid in het Marriott hotel. De twee bedrijven verwachten in een half uur 250 passagiers te testen.  

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: