Buki “Bo Promesa Mi Orashon” entregá na gezaghebber Edison Rijna

 

Buki “Bo Promesa Mi Orashon” entregá na gezaghebber Edison Rijna

Kralendijk – E buki “Bo Promesa Mi Orashon” ta bai tokante siña vense miedu, duna i risibí bendishon, evitá di kai den trampa, biba un bida sigur, aseptá i balorá, un bida abundante, un bida felis i ku goso, sa kon Dios ta guia bo. Djaluna den oranan di mainta señora Priscilla Krolis kende ta outor di e buki personalmente  a entregá gezaghebber e buki. Señora Krolis a informá gezaghebber Rijna kon el a bin na e idea pa skirbi i publiká e buki.

Priscilla ta un “mental health life coach” kristian, hurista asistente i dosente.
E buki “Bo Promesa Mi Orashon” ta ofresé algun hèrmènt práktiko pa un hende por logra deskubrí e propósito pa kua Dios a trah’é i biba segun esaki.
Gezaghèber Rijna na nòmber di gobièrnu di Boneiru a felisitá señora Krolis ku su buki i a deseá señora Krolis éksito pa futuro. 

 

Boek ‘Uw Belofte Mijn Gebed’ overhandigd aan gezaghebber Edison Rijna

Kralendijk – Het boek ‘Uw Belofte Mijn Gebed’ gaat over angst leren overwinnen, zegeningen geven en ontvangen, voorkomen in valkuilen te trappen, een veilig leven leiden, accepteren en waarderen, een overvloedig leven, een gelukkig leven vol genot, weten hoe God leiding geeft aan je leven. Afgelopen maandag heeft de schrijster van het boek, mw Priscilla Krolis, persoonlijk het boek overhandigd aan de gezaghebber. Mw Krolis vertelde aan gezaghebber Rijna hoe ze op het idee is gekomen om het boek te schrijven en uit te geven. 

Priscilla is een christelijke ‘mental health life coach’, assistent jurist en docent. Het boek ‘Uw Belofte Mijn Gebed’ biedt enkele praktische handvatten voor een mens om erin te slagen het doel waarvoor God hem/haar geschapen heeft te ontdekken en volgens dat doel te leven. Namens het Bonairiaanse eilandbestuur heeft gezaghebber Rijna mw Krolis gefeliciteerd en haar succes toegewenst voor de toekomst.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: