Notisia di polis di djárason 4 di ougùstùs te ku djabièrnè 6 di ougùstùs 2021/Politieberichten van woensdag 4 augustus tot en met vrijdag 6 augustus 2021

 

Notisia di polis di djárason 4 di ougùstùs te ku djabièrnè 6 di ougùstùs 2021/Politieberichten van woensdag 4 augustus tot en met vrijdag 6 augustus 2021

Notisia di polis di djárason 4 di ougùstùs te ku djabièrnè 6 di ougùstùs 2021

Aksidente na Punt Vierkant

Alrededor di 9 or di anochi riba djárason 4 di ougùstùs un aksidente entre dos outo a tuma lugá na Punt Vierkant. Na promé instante personal di ambulans a trata shofùr di ámbos outo na e sitio mes. Despues ambulans a transportá un di e víktimanan tòg pa hospital pa kòntròl i tratamentu médiko. Kousa di e aksidente no ta konosí. Tabatin basta daño material.

 

Kòntròl di tráfiko

Durante di un kòntròl di tráfiko ku a tuma lugá den oranan di anochi riba djárason 4 di ougùstùs riba Kaya Korona, a kontrolá 11 vehíkulo di kua 3 a haña prosèsferbal. Esakinan tabata pa manehá sin reibeweis bálido, pa no por a mustra un reibeweis i pa manehá sin faha di seguridat bistí. Pa hasi uzo di telefòn selular durante ku ta manehá tambe a duna vários prosèsferbal e dianan tras di lomba.

 

Kuerpo Polisial Hulanda Karibense ke rekordá ku manehá bou di influensia ta prohibí. Nos ta deseá un i tur un bon i seif wikènt.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van woensdag 4 augustus tot en met vrijdag 6 augustus 2021

 

Aanrijding Punt Vierkant

Omstreeks 21.00 uur op woensdag 4 augustus vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats bij Punt Vierkant. De bestuurders van beide auto’s werden in eerste instantie ter plekke door het ambulance personeel behandeld. Eén van de slachtoffers werd hierna toch naar het ziekenhuis gebracht voor verder medische controle en behandeling. Oorzaak van de aanrijding is niet bekend. Beide auto’ s hadden aanzienlijke blikschade.

 

Verkeerscontrole 

Tijdens een verkeerscontrole die in de avonduren op woensdag 4 augustus op de Kaya Korona gehouden werd, werden 11 voertuigen gecontroleerd waarbij 3 processen verbaal werden uitgereikt. Deze waren voor het rijden zonder geldig rijbewijs, voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs en voor het rijden zonder autogordel om. Het gebruik van een mobiele telefoon werd in de afgelopen dagen ook vaak bekeurd.

 

Het Korps Politie Caribisch Nederland wil je eraan herinneren dat onder invloed rijden verboden is. Wij wensen u gezellig, maar vooral een veilig weekend toe.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: