Notisia di polis di djabièrnè 6 di ougùstùs te ku djaluna 9 di ougùstùs 2021/Politieberichten van vrijdag 6 augustus tot en met maandag 9 augustus 2021

 

 

 

 

Notisia di polis di djabièrnè 6 di ougùstùs te ku djaluna 9 di ougùstùs 2021

 

Prosèsferbal pa establesimentu di hòreka den Centrumgebied

Riba djadumingu 8 di ougùstùs, algu promé ku 1 or di mardugá, a duna un establesimentu di hòreka situá den Centrumgebied un prosèsferbal. E doño no tabata kumpli ku e orario di sera di 12 or di mardugá.

 

Kiebro den edifisionan den konstrukshon

Den oranan trempan di mainta riba djasabra 7 di ougùstùs sentral di polis a risibí notifikashon  tokante kiebro na un kas den konstrukshon situá na Nort Saliña. Deskonosínan a kibra e lòk di e kònteiner di konstrukshon pa drenta i a bai ku entre otro 2 mashin di bora di bateria di marka Makita i Milwaukee, 2 mashin di bora di koriente di marka Makita i Milwaukee i un kanga di marka Makita. 

 

Entre djaweps5 i djabièrnè 6 di ougùstùs deskonosínan  a kibra lòk di un kònteiner di konstrukshon pertenesiendo na un kas den konstrukshon situá na Kaya Embira pa por a drenta. For di aki nan a bai ku entre otro un martin di marka Hilty, un zag di sirkulo i un generator di marka Hilton. 

 

Riba djabièrnè 6 di ougùstùs a drenta keho di kiebro den un akomodashon turístiko den konstrukshon situá na Kaya Fidelia. Deskonosínan a bai ku entre otro 10 pènel di solo, 2 bateria, 2 stof nobo, un krenwá, 2 bòter di gas, 2 èrko i vários hèrmènt.

 

Ta investigando e kasonan.

 

Outo ta dal mucha

Alrededor di 8 or di anochi di djasabra 6 di ougùstùs sentral di polis a risibí notifikashon ku outo mester a dal un mucha di 2 aña den e bario Nieuw Amsterdam. Na yegada di patruya ya e shofùr di e outo a bai hospital ku mama di e yu i ei yu pa tratamentu médiko. Ta investigando e kaso.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van vrijdag 6 augustus tot en met maandag 9 augustus 2021

 

Proces-verbaal voor horecagelegenheid in Centrumgebied

Op zondag 8 augustus, rond 01.00 uur werd tijdens een controle een proces-verbaal aangezegd aan een horeca gelegenheid in het Centrumgebied. De eigenaar voldeed niet aan de sluitingstijd van 12.00 uur.

 

Inbraken bij panden in aanbouw

In de vroege ochtenduren op zaterdag 7 augustus kreeg de politiecentrale melding over een inbraak bij een woning in aanbouw in Noord Saliña. Onbekenden hebben het slot van een bouwcontainer opengebroken om binnen te komen en hebben onder andere 2 boormachines  met batterij van het merk Makita en Milwaukee, 2 normale boormachines van het merk van het merk Makita en Milwaukee en een Kango van het merk Makita ontvreemd. 

 

Tussen donderdag 5 en vrijdag 6 augustus hebben onbekenden het slot van een bouwcontainer behorend bij een woning in aanbouw aan Kaya Embira, vernield om de container binnen te komen. Ze hebben onder andere een klophamer van het merk Hilty, een cirkelzaag en een generator van het merk Hilton ontvreemd. 

 

Op vrijdag 6 augustus werd aangifte gedaan van inbraak bij een toeristische accommodatie in aanbouw aan de Kaya Fidelia. Onbekenden hebben onder andere 10 zonnepanelen, 2 accu’s, 2 nieuwe kookplaten, een kruiwagen 2 gascilinders, 2 airco’s en diverse gereedschappen ontvreemd. 

 

De zaken worden onderzocht.

 

Kind aangereden

Omstreeks 20.00 uur op zaterdag 6 augustus kreeg de politiecentrale melding dat er een tweejarig kind was aangereden in de wijk Nieuw Amsterdam. Bij aankomst van de patrouille had de bestuurder van de auto het kind samen met de moeder van het kind al naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak is in onderzoek.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: