Direktor di reshèrshi ta bishitá Gezaghèber Rijna Directeur Rijksrecherche bezoekt Gezaghebber Rijna

 

Direktor di reshèrshi ta bishitá Gezaghèber Rijna

Kralendijk – Arthur van Baaren, direktor di reshèrshi di reino na Hulanda, a bishitá gezaghèber Rijna. Durante e bishitá Van Baaren a entregá na Gezaghèber Rijna un eskudo di reshèrshi di reino. Esaki  komo apresio i pa yama danki pa e bon koperashon i rèspèt  pa kada un su posishon. Pa mas ku un aña reshèrshi di reino tin dos persona na Boneiru okupá ku e islanan BES. 

 

Directeur Rijksrecherche bezoekt Gezaghebber Rijna

Kralendijk – Arthur van Baaren, directeur van de Rijksrecherche Nederland, was op bezoek bij gezaghebber Rijna. Daar heeft hij een schild van de Rijksrecherche overhandigd om de gezaghebber te bedanken voor de goede samenwerking met wederzijds vertrouwen en respect voor ieders positie. Sinds ruim een jaar heeft de Rijksrecherche een vaste bezetting van twee personen op Bonaire gestationeerd voor de BES eilanden.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: