Notisia di polis di djaluna 11 di oktober tot en met woensdag 13 oktober 2021/Politieberichten van maandag 11 oktober tot en met woensdag 13 oktober 2021

 

Notisia di polis di djaluna 11 di oktober tot en met woensdag 13 oktober 2021

 

Kandela den mondi

Alrededor di 8.30 or riba djamars 12 di oktober, sentral di polis a risibi notifikashon ku tabatin kandela den un monid den besindario di Kaya Endeavour. Na yegada di patruya a resulta ku tabatin pida mondi chikitu na kandela. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. No tabatin herido.

 

Aksidente entre dos outo

Riba djamars 12 di oktober un aksidente entre dos outo a tuma luga riba Kaya Amsterdam. Un di e outonan kier a kita na su man robes i no a mira e outo ku tabata biniendo ku konsekuensia ku nan a dal den otro. Ambulans a transporta shofur di e outo ku tabata biniendo pa hospital pa tratamentu mediko.

 

Detenshon

Den oranan di anochi riba djaluna 11 di oktober a detene un homber di inisial R.A.J.B. na Kaya Raspa dor ku e tabata maneha bou di influensia di alkohol. A konfiska su outo i a kita su reibeweis.

 

E liña di tep anonimo

Ora yama e liña di tep anonimo (+599 717 7251) ta kompletamente anonimo pasobra ta un sistema di kompiuter ta kue telefon. Bo ta graba bo tep despues di kua ta manda e grabashon pa e departamentu konserni pa skuche i pa asina, si ta nesesario, tuma akshon.

 

Kontribui bo tambe na seguridat di bo komunidat i no duda pa yama e liña di tep den kaso ku bo ta testigu di un echo kastigabel.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

 

Politieberichten van maandag 11 oktober tot en met woensdag 13 oktober 2021

 

Brand in mondi

Omstreeks 20.30 uur op dinsdag, 12 oktober, kreeg de politiecentrale melding dat er een brand was in een mondi aan de Kaya Endeavour. Bij aankomst van de patrouille bleek dat er een kleine bosbrand gaande was. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

 

Aanrijding tussen twee auto’s

Op dinsdag 12 oktober vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Amsterdam. De ene auto wilde links afslaan en zag de aankomende auto niet waardoor ze botsten. De bestuurder van de aankomende auto werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Aanhouding

In de avonduren op maandag 11 oktober werd een man met initialen R.A.J.B. aan de Kaya Raspa aangehouden wegens het rijden onder invloed. Zijn auto werd in beslag genomen en zijn rijbewijs ingevorderd.

 

De anonieme tip lijn

Het bellen van de  anonieme tip lijn (+599 717 7251) is geheel anoniem omdat een computersysteem de telefoon aanneemt. Je spreekt je tip in en de opname wordt dan verstuurd naar de betreffende afdeling om het te beluisteren en om dan, indien nodig,  actie te ondernemen. 

 

Draag ook bij aan de veiligheid van je gemeenschap en schroom niet om de tip lijn te bellen in het geval dat je getuige bent van een strafbaar feit.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: