Fin di Aña na Kòrsou ta espektakular ku Fun Miles i su partnernan WordFun: kolektá lèter pa gana un outo i muchu mas! / Het eindejaarsprijzenfestijn van Fun Miles & partners WordFun: verzamel letters om een auto en meer te winnen

Fin di Aña na Kòrsou ta espektakular ku Fun Miles i su partnernan

WordFun: kolektá lèter pa gana un outo i muchu mas!

 

WILLEMSTAD – E no ta un sekreto mas: Miembronan di Fun Miles mester ta prepará pa un kantidat asombroso di premio den e kampaña di fin di aña: WordFun. Manera ta kustumber Fun Miles lo tin un yobida di premio e fin di aña aki! E premionan grandi den e ‘wega di palabra’ di Fun Miles ta inkluí un Honda HR-V di AutoCity nòps nòps, un armbant balorá na $10,000 di Freeport Jewelers i muchu mas. Gana ta fásil: kumpra na e partnernan di Fun Miles, kolektá e karchinan ku lèter i forma e palabranan rekerí riba e bòrchi di wega ku ta optenibel grátis serka tur partner. E sorteo pa e premionan grandi lo tuma lugá na luna di Febrüari 2022. 

 

Èkstra: Palabra di Siman online

Ademas di e premionan grandi, miembronan di Fun Miles tin chèns di gana tremendo premio ora ku nan kompletá e bòrchi di wega i rei e Palabra di Siman online. Mas nan ‘swipe’ nan karchi di Fun Miles, mas lèter lo paresé online den nan wega personalisá di e ‘Palabra di Siman’. Nan por gana entre otro, grill di Kooyman, Kompa Leon Money Cards di MCB, voucher di ASOgas, McDonald’s, Bob Carwash i otro tremendo premio di Fun Partner(nan) partisipante. 

 

Tur kos ta sosodé riba funmiles.net

E wega online, regla- i kondishonnan di partisipashon i un lista kompletu di e premionan por wòrdu hañá riba funmiles.net/curacao/wordfun. Riba e página online por haña un dikshonario tambe, estilo WordFun ku un lista di palabra ku por wòrdu usá riba e bòrchi di wega. 

 

Kòrda: únikamente miembronan registrá por gana

Pa bo gana e premionan espektakular di e kampaña, miembronan mester ta registrá. Tin algun miembro di Fun Miles ku ainda falta pa hasi esaki. Bishitá funmiles.net, klek LOGIN/SIGN UP, klek CREATE ACCOUNT NOW i sigui e pasonan di instrukshon fásil. Registrashon ta kompletamente grátis i ta tuma djis algun minüt pa kompletá. 

 

Tokante Fun Miles

Fun Miles ta é programa di rekompensa na kliente mas grandi den Karibe. Miembronan ta disfrutá kontinuamente di ofertanan spesial, promoshonnan fun i kampañanan pa gana premio. Esun ku no ke pèrdè nada, ta wòrdu rekomendá pa sigui Fun Miles riba social media, bishita funmiles.net i pa download e app grátis di Fun Miles. 

 

Mas informashon tokante Fun Miles?

Tuma kontakto ku nos departamento di servisio pa kliente via nos whatsapp +5999 5603300 òf bishitá funmiles.net òf facebook.com/funmiles.

 

Partnernan di WordFun na Kòrsou: 

Kooyman, MCB, ENNIA, Changes, McDonald’s, Flow, Jamin, AutoCity, Freeport, i Bob Carwash.


 

Het eindejaarsprijzenfestijn van Fun Miles & partners

WordFun: verzamel letters om een auto en meer te winnen

 

WILLEMSTAD – Fun Miles-kaarthouders maken kans op een verbluffende hoeveelheid prijzen in de nieuwe eindejaarscampagne: WordFun. Hoofdprijzen zijn een Honda HR-V van AutoCity, een diamanten armband t.w.v. 10.000 dollar van Freeport Jewelers en nog veel meer. Het spel is simpel: shop bij de Fun Partners, verzamel WordFun-kaarten met letters en vorm de vereiste woorden op het gratis spelbord (verkrijgbaar bij de deelnemende partners). De trekking van de hoofdprijzen vindt plaats op 1 februari 2022.

 

Extra: Word of the Week online

Naast de hoofdprijzen die kaarthouders kunnen winnen door het spelbord te completeren, kunnen ze mooie weekprijzen winnen door online het woord van de week te raden. Hoe vaker ze in winkels hun Fun Miles kaart gebruiken, hoe meer letters er online zullen verschijnen in hun persoonlijke Word of the Week-spel. Voorbeelden van weekprijzen zijn een BBQ van Kooyman, Kompa Leon Money Cards van MCB en waardebonnen van ASOgas, McDonald’s, Bob Carwash en andere Fun Partners.

 

Het gebeurt op funmiles.net

Het online spel, de regels en een volledige lijst van prijzen zijn te vinden op funmiles.net/curacao/wordfun. Deze campagnesite biedt ook een WordFun-woordenboek met een lijst van toegestane woorden voor op het spelbord.

 

Onthoud: alleen geregistreerde kaarthouders kunnen winnen

Om in aanmerking te komen voor de mooie prijzen, moet de kaarthouder geregistreerd zijn. Een flink aantal Fun Miles-kaarthouders heeft dit nog nooit gedaan, maar dit is gelukkig makkelijk op te lossen. Ga naar funmiles.net, klik LOGIN/SIGN UP, klik CREATE ACCOUNT NOW en volg de stappen. Dit is helemaal gratis en duurt niet meer dan een paar minuten.

 

Over Fun Miles

Fun Miles is het grootste en populairste spaar- en verzilverprogramma van het Caribisch gebied. Kaarthouders genieten constant van speciale aanbiedingen, leuke acties en prijzencampagnes. Wie niets wil missen wordt aangeraden om Fun Miles te volgen op sociale media, funmiles.net te bezoeken, en de handige smartphone app te downloaden.

 

Meer informatie?

Neem contact op met de Fun Miles klantenservice via whatsapp + 59995603300 of bezoek funmiles.net of facebook.com/funmiles.

 

Hoofdsponsors op Curaçao

Kooyman, MCB, ENNIA, Changes, McDonald’s, Flow, Jamin, AutoCity, Freeport, en Bob Carwash.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: