Vier Fintech bedrijven richten Curaçao Fintech Association (CFA) op en gaan innovatieve financiële diensten en betalingsvormen ‘promoten’

 

Vier Fintech bedrijven richten Curaçao Fintech Association (CFA) op en gaan innovatieve financiële diensten en betalingsvormen ‘promoten’

 

WILLEMSTAD – Afgelopen dinsdag 9 november was de officiële oprichtingsdag van de ‘Curaçao Fintech Association’ (CFA). CFA is opgericht om te fungeren als een formele sparringpartner van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) en andere relevante belanghebbenden op het gebied van fintech en innovatieve betalingsoplossingen. Financiële technologie, Fintech, verwijst naar de integratie van technologie in het aanbod van financiële dienstverleners om de gebruikerservaring en levering aan gebruikers te verbeteren. CFA streeft naar het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor het voortstuwen van innovatieve financiële oplossingen en betalingsvormen voor het eiland Curaçao en de regio. De vereniging is door vier fintech bedrijven opgericht: Profound, IBIS Management Associates N.V., Ictual en CX Pay. Alle andere fintech of aan fintech gerelateerde bedrijven zijn welkom om lid te worden van de vereniging en zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen of kunnen zich bij de vier bestuursleden Efia Scuotto-Luis (secretaris), Geraume Bor (voorzitter), Clifton Wallé (vice-voorzitter) en David Levy Maduro (penningmeester) of via info@curfin.tech aanmelden.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: