In verband met het grote aantal coronabesmettingen is het Gerecht in Eerste Aanleg genoodzaakt de volgende maatregelen te treffen.

 

Hof van Justitie Curaรงao

In verband met het grote aantal coronabesmettingen is het Gerecht in Eerste Aanleg genoodzaakt de volgende maatregelen te treffen.:
๐Œ๐š๐š๐ง๐๐š๐ ๐ซ๐จ๐ฅ:
– er zullen in januari 2022 geen maandagrolzittingen worden gehouden;
– de maandagrollen van 17, 24 en 31 januari 2022 zullen om die reden GEEN doorgang vinden;
– alle vonnissen, dagbepalingen, voortzettingen en nieuwe behandelingen worden voor de duur van vier weken aangehouden, d.w.z.:
– indien u een vonnis verwacht, of indien u bent opgeroepen voor een nieuwe zaak of een processtuk moet indienen op de maandagrol van 17 januari 2022, dan wordt die zaak op 14 februari 2022 behandeld;
– indien u een vonnis verwacht, of indien u bent opgeroepen voor een nieuwe zaak of een processtuk moet indienen op de maandagrol van 24 januari 2022, dan wordt die zaak op 21 februari 2022 behandeld;
– indien u een vonnis verwacht, of indien u bent opgeroepen voor een nieuwe zaak of een processtuk moet indienen op de maandagrol van 31 januari 2022, dan wordt die zaak op 7 maart 2022 behandeld;
In urgente zaken (superspoedzaken) gelden afwijkende, door de rechter te bepalen procedureregels.
Ter info: het Hof is gesloten op 28 februari, daarom wordt die rol verplaatst naar 7 maart.
๐…๐š๐ข๐ฅ๐ฅ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ๐ซ๐จ๐ฅ
De faillissementsrol (Rolhandelingen) van 19 januari 2022 wordt verschoven naar woensdag, 23 februari 2022 om 14 uur.
De behandelingen van woensdag, 19 januari 2022 zullen normaal doorgang vinden te kas di Korte.
๐„๐‰ ๐ž๐ง ๐„๐’ ๐ซ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง
Naar de huidige stand van zaken zullen de EJ en ES rollen normaal doorgaan.
In beginsel zullen de reeds geplande zittingen in januari doorgaan tenzij daarover een ander bericht komt van de behandelend rechter.
Het Hof monitort de situatie om passende maatregelen te nemen en bij te stellen in het belang van de gezondheid van alle medewerkers, partijen en bezoekers.
AR-Procedure (Maandgrolzitting) bij het Gerecht in eerste aanleg van Curaรงao tijdens de Corona-maatregelen
(17 januari 2022 tot en met 31 januari 2022)
๐๐ž๐ง๐ญ ๐ฎ ๐จ๐ฉ๐ ๐ž๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐œ๐ข๐ฏ๐ข๐ž๐ฅ๐ž ๐ณ๐š๐š๐ค ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐š๐ ๐ซ๐จ๐ฅ?
Blijf thuis, kom niet naar het Kas di Korte op maandagochtend. Meldt u zich per e-mail bij de griffie door uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer en het zaaknummer door te geven. Dan hoort u hoe uw zaak verder zal verlopen.
๐๐ž๐ง๐ญ ๐ฎ ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ฃ ๐›๐ข๐ฃ ๐ž๐ž๐ง ๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง๐๐ž ๐ณ๐š๐š๐ค?
Als u aan de beurt bent om een processtuk in te dienen: de zaak wordt in dezelfde stand doorgeschoven naar een andere zitting. Als u een uitspraak verwacht in uw zaak: geef uw e-mailadres en/of telefoonnummer en het zaaknummer door aan de griffie.. Alle uitspraken worden momenteel aangehouden.
๐๐ž๐ง๐ญ ๐ฎ ๐š๐๐ฏ๐จ๐œ๐š๐š๐ญ?
Ook in uw zaken geldt het bovenstaande. U wordt daarnaast op de gebruikelijke manier via de rol geรฏnformeerd.
๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ž๐๐ณ๐š๐ค๐ž๐ง
In urgente zaken gelden afwijkende, door de rechter te bepalen procedureregels.
๐Œ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž
Meer informatie vindt u op de website van het hof: www.gemhofvanjustitie.org/corona/curacao en op de Facebook pagina https://www.facebook.com/hvjCuracao
๐‚๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ
In alle gevallen krijgt u bericht van de griffie over het vervolg van uw zaak. U kunt ook zelf contact opnemen met de griffie.
e-mail griffie: Gea-ARcur@caribjustitia.org
๐™๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ฌ
Mocht uw kantoor geen zegels meer in voorraad hebben, kunt u dat aangeven bij het indienen van uw digitale verzoekschrift(en)/ stuk(ken). Het hof, kunt u, zolang de voorraad strekt, zegels aanbieden.
Vermeld dan bij de overboeking โ€œzegels+ partijnamenโ€ of als u al in het bezit bent van een zaaknummer โ€œzegels+ zaaknummerโ€.
Voor de volledigheid treft u hieronder ons rekeningnummer.
Curaรงao:
*Griffiegeld: MCB # 23362904 t.n.v. Gemeenschappelijk Hof van Justitie โ€œGriffiegeldenโ€
SWIFT (BIC) Codes
Bank
Maduro & Curielโ€™s Bank N.V. Curacao
SWIFT (BIC) Code
MCBKCWCU
*Zekerheidsstelling: BDC # 30649307 t.n.v. het Gemeenschappelijk Hof van Justitie
๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ณ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ค๐ค๐ž๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ ๐ž-๐ฆ๐š๐ข๐ฅ
Wanneer u stukken per e-mail stuurt, houd rekening met het volgende. U dient uw email te sturen naar de e-mailadres infobaliecur@caribjustitia.org. Een e-mail met een omvang van meer dan 10 mb kan het gerecht niet ontvangen. In geval het u niet lukt om uw e-mails kleiner te houden dan 10 mb, kunt u gebruik maken van WeTransfer.
Nadat u de stukken digitaal heeft verzonden en het gaat om een nieuwe zaak dan ontvangt u een e-mail waarin u wordt geรฏnformeerd over de hoogte van de griffierechten die u dient over te maken en de zegelkosten die u dient te voldoen.
Na voltooiing van de overboeking, dient u het digitale overboekingsbewijs en een scan (in kleur) van de zegels op de eerste pagina van de originele stukken per e-mail te versturen naar ons.
Daarop ontvangt u van ons een reactie met een zaaknummer of aanvullende vragen/instructies.
U dient de digitaal ingediende stukken binnen รฉรฉn (1) week, , alsnog in hardcopy bij de infobalie (voormalige Frontoffice) af te geven.
Het Hof monitort de situatie om passende maatregelen te nemen en bij te stellen in het belang van de gezondheid van alle medewerkers, partijen en bezoekers. Wij houden U verder op de hoogte.
May be an image of text that says 'Gemeenschappelijk Hof van Justitie'
5
5 Shares
Like

Comment
Share
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: