Partido Demokrátiko Boneriano ta skohe direktiva nobo / Partido Demokrátiko Boneriano kiest een nieuw bestuur

Partido Demokrátiko Boneriano ta skohe direktiva nobo

 

Kralendijk –  Direktiva di Partido Demokrátiko Boneriano, pa medio di señor Eric H. De Lanoy, ta ekstendé un kaluroso invitashon na tur su miembronan i simpatisadónan pa ta presente na nan reunion general pa asina konhuntamente stipulá i nombra un direktiva nobo pa e partido.

 

Partido Demokrat ku orguyo i plaser, fuerte manera semper, ta sigui lucha na bienester di su pueblo. Pa por sigui ku e bon trabou i pa asina brinda nos dushi Boneiru lo máksimo ku ta posibel, ta nesesario pa e partido stipulá i forma un direktiva nobo pa e añanan benidero. E reunion general aki lo tuma lugá dia 19 di mart próksimo na Sede di ABVO di 7’or di anochi pa 10’or di anochi. Puntonan di agènda ta lo siguiente:

 1. Apertura;
 2. Partisipashon;
 3. Elekshon direktiva nobo;
 4. Aprobashon;
 5. Palabra di presidente entrante;
 6. Gradisimentu na e direktiva saliente;
 7. Klousura.

 

Partido Demokrátiko Boneriano ta konta ku presensia di tur su miembronan i simpatisadónan. Nan presensia ta altamente apresiá. Señor Eric De Lanoy ta terminá bisando: ‘awor mas ku nunka nos lucha tin ku sigui i nos union tin ku demonstrá ku nos ke nos isla su bienestar i e mihó pa e pueblo Boneriano.’

 

Huntu nos lo ta fuerte den e lucha pa BONEIRU.


 

Partido Demokrátiko Boneriano kiest een nieuw bestuur

 

Kralendijk – Namens het bestuur van Partido Demokrátiko Boneriano, stuurt de heer Eric H. De Lanoy, een hartelijke uitnodiging naar al haar leden en aanhangers voor het bijwonen van hun algemene vergadering waarbij gezamenlijk een nieuw bestuur voor de partij vastgesteld en benoemd zal worden.

 

Met trots en genoegen, sterk zoals altijd, zal de Democratische Partij blijven strijden voor het welzijn van het volk. Om hun werk te kunnen voortzetten om zo het beste aan onze ‘dushi’ Bonaire te kunnen bieden, is het voor de partij noodzakelijk om voor de komende jaren een nieuw bestuur vast te stellen en te benoemen. Deze algemene vergadering zal plaatsvinden op 19 maart aanstaande bij het ABVO gebouw van 19.00 uur tot 22.00 uur. De agendapunten voor deze avond zijn:

 1. Opening;
 2. Mededeling;
 3. Verkiezing nieuw bestuur;
 4. Goedkeuring;
 5. Woord van nieuwe voorzitter;
 6. Dankwoord aan het vertrekkend bestuur;

 

Partido Demokrátiko Boneriano rekent op de aanwezigheid van al haar leden en aanhangers. Hun aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld. De heer Eric De Lanoy geeft tot slot aan: “nu meer dan ooit moet onze strijd doorgaan en onze eenheid moet aantonen dat wij het welzijn van ons eiland en het beste voor het Bonairiaanse volk nastreven.”

 

Samen zullen we sterk zijn in de strijd voor BONAIRE.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: