UO Brandweer & Rampenbestrijding Curacaoย  ๐——๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ฑ๐—ผ๐˜€ ๐—ธ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐˜๐—ฎ ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฏรญ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ “๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€”

Manera ta konosรญ Brantwer Kรฒrsou huntu ku e kuerpo di bombero di Hato, Aruba, Sint Maarten i islanan BES, ta den un trayekto di formashon di nos bomberonan. Pa por logra i mantene esaki algun bombero di brantwer Korsou, Hato i Aruba a sigui e kurso โ€˜leerwerkplekbegeleiderโ€™ na Aruba, dunรก dor di e instituto BOGO di Hulanda.
E bomberonan aki awor ta mentornan rekonosรฉ den reino Hulandes ku por duna guia na koleganan bombero riba e nivel di ‘manschapโ€™.
Brantwer Kรฒrsou ku orguyo ta felisitรก nos bomberonan ku nan logro i tambe gradisรญ nan disponibildat pa aportรก na kresementu i desaroyo di nos kuerpo di Bombero. Di mes manera tambe nos ta felisitรก demas koleganan bombero di Hato i Aruba ku nan logro.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: