Notisia di polis di djabièrnè 24 di yüni te ku djaluna 27 di yüni 2022/Politiebericht van vrijdag 24 juni tot en met maandag 27 juni 2022

Notisia di polis di djabièrnè 24 di yüni te ku djaluna 27 di yüni 2022

 

Ladronisia di skuter

Riba djaluna 27 di yüni a drenta keho di ladronisia di un skuter kolo pretu di marka SYM, numerá MF-3220. E skuter tabata stashoná den besindario di un establesimentu nokturno situá na Kaya Grandi. Entre 12 or i 4.15 or di mardugá, deskonosínan a bai ku e skuter. Ta investigando e kaso.

 

Outo ta dal den kura di kas

Riba djadumingu 25 di yüni, alrededor di 11.50 or di anochi sentral di polis a risibí notifikashon ku un outo a kore bai dl den kura di un kas situá na Kaya Demper. Personal di ambulans a chek e shofùr i pasahero di e outo na e sitio mes. E shofùr no por a mustra un reibeweis ni papel di seguro bálido i a haña un prosèsferbal pa esaki.

 

Outo ta dal frontal

Riba djabièrnè 24 di yüni, den oranan di anochi, alrededor di 11.30 or, pa motibu deskonosí dos outo a dal frontal den otro riba Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia. Personal di ambulans a kontrolá okupante di ámbos outo bou di kua un mucha menor di edat, na e sitio mes. Ningun hende mester a bai hospital. Shofùr di un di e outonan a haña un prosèsferbal komo ku e no por a mustra un reibeweis bálido.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 9310.

 

Politiebericht van vrijdag 24 juni tot en met maandag 27 juni 2022

 

Diefstal scooter

Op maandag 27 juni werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte scooter van het merk SYM met kentekennummer MF-3220. De scooter stond bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya Grandi geparkeerd. Onbekenden hebben tussen 00.00 uur en 04.15 uur de scooter meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

 

Auto rijdt tegen afrastering aan

Op zondag 26 juni kreeg de politiecentrale omstreeks 23:50 uur melding  dat er een auto tegen de afrastering van een woning aan de Kaya Demper was aangereden. De bestuurder en zijn bijrijder werden ter plekke door het ambulance personeel gecheckt. De bestuurder kon geen geldig rijbewijs en ook geen geldige verzekeringspapieren tonen en kreeg hiervoor een proces-verbaal.

 

Auto’s botsen frontaal

Op vrijdag 24 juni, in de avonduren omstreeks 23:30 uur vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia plaats. Twee auto’s botsten om onbekende oorzaak frontaal op elkaar. De inzittenden van beide auto’s waaronder ook een minderjarige kind zijn ter plekke door het ambulancepersoneel gecheckt. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van één van de auto’s kreeg een proces-verbaal omdat zij geen geldig rijbewijs kon tonen.

 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: