𝐍𝐨𝐫𝐰𝐞𝐠𝐒𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐒𝐦𝐚 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐀𝐞𝐞𝐫 𝐨𝐩 𝐁𝐨𝐧𝐚𝐒𝐫𝐞

Openbaar Lichaam Bonaire

𝐍𝐨𝐫𝐰𝐞𝐠𝐒𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐒𝐦𝐚 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐀𝐞𝐞𝐫 𝐨𝐩 𝐁𝐨𝐧𝐚𝐒𝐫𝐞
Het cruiseschip Norwegian Prima heeft op vrijdag 21 oktober ons eiland voor de eerste keer bezocht. Kapitein Roger Gustavsen, General Manager Martin Ivanov en bemanning werden hartelijk welkom geheten door onder meer havenmeester Gunther Flanegin en Miles Mercera (TCB). Hier ontving de kapitein een ingelijste foto van het schip dat onze haven binnenvoer en een handgemaakt souvenir. Op het schip zaten 2.166 passagiers aan boord, waarvan meer dan 1.000 deel hebben genomen aan vooruit geboekte tours en activiteiten op Bonaire. De Norwegian Prima is een nieuw cruiseschip uit het hoger segment, met een maximale capaciteit van 3.099 passagiers. De Norwegian Cruise Line zet zich in voor een positieve impact op de samenleving en het milieu en de missie is om de duurzaamheid voortdurend te verbeteren door middel van nieuwe innovaties.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: