Government of Sint Maarten ** ๐“๐ก๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐•๐ž๐ก๐ข๐œ๐ฅ๐ž ๐“๐š๐ฑ ๐ฉ๐š๐ฒ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐š๐ซ๐ž ๐ง๐จ๐ฐ ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐š๐ญ ๐ญ๐ก๐ž ๐‘๐ž๐œ๐ž๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ž๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐œ๐ž **

Government of Sint Maarten

** ๐“๐ก๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐•๐ž๐ก๐ข๐œ๐ฅ๐ž ๐“๐š๐ฑ ๐ฉ๐š๐ฒ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐š๐ซ๐ž ๐ง๐จ๐ฐ ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐š๐ญ ๐ญ๐ก๐ž ๐‘๐ž๐œ๐ž๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ž๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐œ๐ž **
๐—ฃ๐—ฎ๐˜†๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ: February 28, 2023.
๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜†:
In-person at the Government Administration Building
Online with a credit/debit card (excluding Maestro), or by bank transfer.
๐—ฃ๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด:
Valid insurance
Valid inspection card
Bill of sale, if vehicle is recently purchased
๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€: Submit copies of these documents with proof of payment, in sealed envelopes with a name and contact information to the Receivers Drop Box at the Government Administration Building.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: