Kompetensia di poesia i klùrmentu pa Dia di Mama ku akohida despues di skol NSO Twinkel na Biblioteka Públiko Boneiru

05/10/2023

Den e tema di Dia di Mama pa e muchanan di akohida despues di skol NSO Twinkel, riba djaweps 11 di mei 2023 nan ta ofresé vários aktividat entre 15:00or i 16:00or na Biblioteka Públiko Boneiru. Lo tin un kompetensia di poesia pa mucha di 8 te 12 aña i e muchanan di 4 te 7 aña tin mag di klùr plachi ku dibuho. For di tur e muchanan ku partisipá ta skohe 2 ganadó. Di e manera akí biblioteka ta yuda fasilitá aktividatnan plasentero ku temanan relevante pa nos muchanan.

Bo ke hasi bo yu tambe miembro di biblioteka? Esei ta posibel! Te ku 18 aña miembresia di biblioteka ta grátis. Sinti bo liber pa pasa na biblioteka na Kaya Gramèl s/n òf yama 715 – 5344.

 


 

 

Gedichtenwedstrijd en verven voor moederdag met NSO Twinkel Naschoolseopvang bij Openbare Bibliotheek Bonaire

10 mei 2023

In het thema van moederdag worden voor kinderen van de NSO Twinkel Naschoolseopvang op donderdag 11 mei 2023 activiteiten verzorgd tussen 15:00 -16:00 bij de Openbare Bibliotheek Bonaire. Er zal een gedichtenwedstrijd zijn voor kinderen van 8 tot 12 jaar en kinderen van 4 tot 7 jaar oud mogen kleurplaten verven. Uit alle deelnemende kinderen worden 2 winnaars gekozen. De bibliotheek helpt op deze wijze leuke activiteiten in relevante thema’s te faciliteren voor kinderen.

Wil je jouw kind ook lid maken van de bibliotheek? Dat is mogelijk! Tot 18 jaar is lidmaatschap bij de bibliotheek gratis. Kom gerust langs bij de bibliotheek aan de Kaya Gramèl z/n of bel naar 715-5344.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: