KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

IMAGEN KUSTWACHT HUNTU POLIS TA DETENE 9 ILEGAL KU A PURBA SUBI TERA VIA LAMAN

Kustwacht in samenwerking met de Politie houdt 9 illegalen aan
 
De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) in samenwerking met het Korps Politie Curaçao (KPC) hebben  in de nacht van maandag 3 oktober, negen (9) personen aangehouden die illegaal Curaçao probeerden binnen te komen. Allen hadden de Venezolaanse nationaliteit.
 
Maandag vroeg omstreeks 01.30 uur detecteerde de radaroperator van het Reddings- en Coördinatie Centrum (RCC) van de Kustwacht een verdacht contact op de radar ten zuidoosten van Curaçao ter hoogte van Jan Thiel. Een Super-RHIB werd gelijk ingezet. Het KPC werd ook ingelicht en stuurde ook direct een patrouille naar het gebied. Ter plekke aangekomen, trof de bemanning van de Super-RHIB een verlaten vaartuig type yola aan. De helikopter en het patrouillevliegtuig werden ingezet om in het gebied te zoeken. Tijdens de zoektocht zijn door de Politie en de Kustwacht, zes (6) personen gevonden en aangehouden. In de loop van de dag heeft de Kustwacht met een landpatrouille ook drie (3) personen kunnen aanhouden. De personen, allen met de Venezolaanse nationaliteit, zijn overgedragen aan het KPC die de zaak samen met de Kustwacht nog in onderzoek heeft. De yola is naar het Kustwachtsteunpunt gesleept.

img_0753

img_0754

img_0757

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: