KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Vonnis kort geding Sta. Maria Pirates vs Febeko

Vandaag heeft het gerecht in eerste aanleg vonnis gewezen in het spoed-kort geding dat was aangespannen door baseballclub Santa Maria Pirates tegen Febeko. In het kort geding kwam Santa Maria Pirates op tegen het besluit van Febeko om twee van de door Santa Maria Pirates in de semifinale van Royal Scorpions gewonnen wedstrijden om te zetten in verliespartijen. Volgens Febeko was dat besluit terecht omdat Santa Maria Pirates in die wedstrijden een speler had opgesteld die niet speelgerechtigd was. Volgens Santa Maria Pirates waren er verschillende redenen waarom het besluit van Febeko niet in stand kon blijven. Het gerecht heeft één van de door Santa Maria Pirates aangevoerde gronden gehonoreerd, te weten dat Santa Maria Pirates en de betreffende speler ten onrechte niet waren gehoord door de Commissie van Beroep die over de schorsing van de speler had geoordeeld. Volgens het vonnis is daarmee door de Commissie van Beroep het fundamentele recht van hoor en wederhoor geschonden en kon het bestuur van Febeko om die reden niet geldig besluiten om de door Santa Maria Pirates gewonnen wedstrijden om te zetten in verloren wedstrijden. In het vonnis (onder 3.5) wordt uitgelegd dat dit betekent dat de semifinale moet worden voortgezet in de stand van 2-1 in het voordeel van Santa Maria Pirates en dat de serie (Best of Five) alsnog moet worden uitgespeeld.

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-1

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-2

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-3

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-4

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-5

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-6

getekend-vonnis-pirates-vs-febeko-7

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: