CIBC FIRSTCARIBBEAN TA HABRI SUKURSAL NA ARUBA / CIBC FIRSTCARIBBEAN OPENT HAAR EERSTE VESTIGING OP ARUBA

CIBC FIRSTCARIBBEAN TA HABRI SUKURSAL NA ARUBA

Aruba, 24 di òktober 2016 – Riba djaweps 20 di òktober 2016 CIBC FirstCaribbean a habri ofisialmente e portanan di su sukursal na Tanki Flip Aruba, ku e promesa di kontinuá su kompromiso na e klientenan den Karibe Hulandes i en partikular e komunidat di Aruba.

Na e seremonia a asistí Su Ekselensia Gobernador Interino Señora Alicia Angela (Ella) Tromp-Yarzagaray, Direktor Ehekutivo di CIBC FirstCaribbean, Señor Gary Brown, Direktor General di Retail i Business Banking, Señor Mark St. Hill, Direktor General di Caribe Hulandes, Señor Pim van der Burg i otro alto funshonario di e banko, staf di Aruba, vários dignatario di Aruba i invitadonan.

E apertura di e sukursal moderno, ta ofresé un variedat amplio di servisionan na e klientenan Platinum, Wealth Management i Corporate Banking.

E edifisio di 2 piso situá na Tanki Flip 14 A-B, den serkania di e bario di Noord, ta konta ku un entrada moderno, ekipá ku 2 kahero, espasionan grandi pa reunionnan konfidensial, un sistema interaktivo di IT pa “mobile banking” i 3 bankomátiko. E karakterístikanan di e sukursal ta basa riba e estilo moderno di CIBC FirstCaribbean ku ta enfoká den maksimalisá e interakshon di e kliente ku e staf miéntras ku lo pone e último teknologia den nan alkanse.

E banko ya kaba ta konosí den e merkado Karibense Hulandes dor di su ofisinanan na Aruba, Kòrsou y Sint Maarten, inkluyendo un ofisina di representashon ku a wòrdu establesí na 2015 na Aruba i un sentro finansiero ultra moderno ku a wòrdu habri resientemente na Sint Maarten.

Direktor General di Karibe Hulandes, señor Pim van der Burg, a duna e ekspanshon di e banko un bon bini i ta spera di por fortalesa e “brand” di e banko riba e isla di Aruba, su palabranan: “Nos ta presente den e merkado Hulandes Karibense pa medio di ofisinanan na Kòrsou i Sint Maarten. Despues di eksplorá e merkado, danki na nos ofisina representativo, nos a disidí di tuma e siguiente paso i ekspandé nos presensia. Esaki ta un merkado cu tin gran potensial i e sukursal prinsipal lo duna e kalidat di servisio na e lista kresiente di kliente riba e isla di Aruba.”

Señor Mark St. Hill, Director General di Retail i Business Banking a deskribí e kompromiso for di CIBC FirstCaribbean na e komunidat di Aruba dor di bisa: “Ora nos habri nos portanan na boso nos klientenan, nos ta di un forma, invitando boso den nos hogar i nos lo kontinuá invertí pa krea espasionan bankario estetikamente agradabel, moderno i konfortabel unda cu boso lo sinti goso pa ta parti di nos famia. Nos ta konfidente ku nos tim, guia dor di señor Giovanni Atencio, lo duna boso e servisio insuperabel na Aruba.”

E sukursal ta lokalisá na Tanki Flip 14 A-B, banda di e rotònde di Tanki Flip, unda tin amplio espasio di parker disponibel. Klientenan ta bon bini pa bishita e sukursal unda ku un personal profeshonal i amigabel ta kla pa risibí nan.

*********************************************

CIBC FIRSTCARIBBEAN OPENT HAAR EERSTE VESTIGING OP ARUBA

Aruba, 204 oktober, 2016 – CIBC FirstCaribbean heeft op Donderdag 20 Oktober officieel de deuren geopend van haar vestiging in Tanki Flip, waarmee de bank de betrokkenheid met haar klanten in de Caribische gebieden van het koninkrijk -en in het bijzonder met Aruba- wist te bekrachtigen.

De ceremonie werd bijgewoond door Hare Excellentie de Waarnemend Gouverneur van Aruba, mevr. Alicia Angela (Ella) Tromp-Yarzagaray, CIBC FirstCaribbean C.E.O, dhr. Gary Brown, Managing Director Retail & Business Banking, dhr. Mark St. Hill, Managing Director Dutch Caribbean, dhr. Pim van der Burg en overige hooggeplaatste bankmedewerkers, al het Arubaanse bankpersoneel, diverse Arubaanse hoogwaardigheidsbekleders, alsmede gasten en genodigden.

De opening van de moderne vestiging ging gepaard met een breed aanbod van diverse diensten, zoals private banking, vermogensbeheer en zakelijk bankieren.

De twee verdiepingen tellende vestiging zit gevestigd in Tanki Flip 14 A-B in de omgeving van Noord en zal uitgerust zijn met twee loketten, grote vertrouwelijke ontmoetingsruimtes, een gelegenheid om interactief mobiel te kunnen internetbankieren en drie pinautomaten. De inrichting van de vestiging is gebaseerd op het CIBC FirstCaribbean bankuitrustingsmodel, dat zich richt op maximalisatie van de interactie tussen klant en bankpersoneel, waarbij de meest moderne technologieën beschikbaar zal worden gesteld.

De bank kende reeds een aanzienlijke aanwezigheid in de Caribische delen van het Koninkrijk, via aanwezigheid van vestigingen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Naast de bestaande kantoren op Curaçao en Sint Maarten werd reeds in 2015 een vertegenwoordigerskantoor in Aruba opgericht. Bovendien werd onlangs een ultramodern financieel centrum geopend in Sint Maarten.

Managing Director Dutch Caribbean, dhr. Pim van der Burg, verwelkomt van harte de uitbreiding van de bank op Aruba en kijkt vooruit op het versterken van het merk CIBC FirstCaribbean op het eiland.

“We waren reeds gevestigd in het marktgebied van de Caribische landen uit het koninkrijk via bankkantoren op Curaçao en St. Maarten. Na activiteiten vanuit ons vertegenwoordigerskantoor, waarmee we reeds onze wortels hier hebben kunnen laten schieten, hebben we besloten om de best volgende stap te nemen in het kader van het vergroten van onze aanwezigheid. Dit is een markt met een groot potentieel en de officiële vestiging zal kwalitatieve dienstverlening aanbieden aan onze almaar groeiende lijst van klanten op het eiland.”

De heer Mark St Hill, Managing Director Retail & Business Banking, benadrukte de verbintenis die CIBC FirstCaribbean is aangegaan met de Arubaanse gemeenschap door het volgende te zeggen: “het moment dat we de deuren voor onze klanten openden, nodigden wij u allen in zekere zin thuis bij ons uit en we zullen blijven investeren in het creëren van moderne, comfortabele en oogstrelende kantoorvestigingen, die waarde toevoegen als het gaat om het plezier om zaken met ons te doen.”

“We zijn ervan overtuigd dat ons team, geleid door de heer Giovanni Atencio, u op zal voorzien van voor Aruba niet te evenaren diensten.”

Het bankkantoor zit gevestigd bij Tanki Flip 14 A-B, naast de rotonde van Tanki Flip en is voorzien van een ruime parkeergelegenheid. Klanten zijn welkom om de vestiging te komen bezoeken, waar ze verwelkomt zullen worden door onze vriendelijke en professionele medewerkers.

cibc-firstcaribbean-aruba-1

cibc-firstcaribbean-aruba-3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: