TGIM! 1e netwerkborrel van het jaar Maandag 30 januari vind de eerste editie, van dit jaar plaats, van Thank God It’s Monday!

TGIM! 1e netwerkborrel van het jaar Maandag 30 januari vind de eerste editie, van dit jaar plaats, van Thank God It’s Monday!

TGIM heeft als doel om ondernemers, managers en professionals bij elkaar te brengen in een informele setting, om ideeën uit te wisselen en samenwerkingen te stimuleren. ,,Netwerken is niet meer weg te denken uit het hedendaagse zakenleven. Een goed netwerk aan relaties in en buiten je sector maakt zakendoen, solliciteren, een product lanceren of verkopen een stuk makkelijker. Zeker op een klein eiland als Curaçao is het handig om de juiste mensen te kennen”, aldus Emeli Colen van BLACK, organisator van het evenement. ,,Daarnaast is het ook gewoon hartstikke gezellig. Business en fun in één dus.”

In tegenstelling tot voorgaande edities is er bij de vernieuwing voor gekozen om bij iedere editie een andere horecalocatie te bezoeken. Zo leren ondernemers de mogelijkheden kennen voor een toekomstige zakenlunch of borrel.

Om het evenement toegankelijk en laagdrempelig te maken voor bezoekers, werkt de organisatie samen met sponsoren. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich kenbaar maken bij de organisatie via de Facebookpagina van TGIM.

Thank God It’s Monday vindt elke twee maanden plaats, op maandag. De eerstvolgende editie is op maandag 30 januari, van 18.00 tot 20.00 uur bij Mundo Bizarro in het Pietermaai District. Na afloop van het evenement zal op Facebook de volgende editie worden aangekondigd.

12418975_1007823965942814_5443535672236895217_o

dsc02618

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: