Vierde editie Curaçao Color Walk van EY en JCI Dutch Caribbean op 4 juni “Geef je leven en dat van je medemens kleur” – Di kuater edishon Curaçao Color Walk dia 4 di yüni di EY i JCI Dutch Caribbean “Yena bo bida i di otronan ku koló”

Vierde editie Curaçao Color Walk van EY en JCI Dutch Caribbean op 4 juni “Geef je leven en dat van je medemens kleur”

WILLEMSTAD – na het grote succes van de vorige jaren en onder het veelzeggende motto ‘Color your life by coloring others’ organiseren EY Dutch Caribbean (EY) en JCI Dutch Caribbean op zondag 4 juni 2017 de vierde editie van de Curaçao Color Walk. Deze ‘fun walk’ van circa 7 kilometer start en eindigt dit jaar bij Sambil en voert door de straten van Otrobanda. Het bijzondere aan deze sportieve ‘kleurenfestijn’ is dat de deelnemers weer op diverse plekken tijdens de route helemaal worden ondergedompeld met poeder van uiteenlopende kleuren, waardoor het geheel vooral aan het eind een kleurrijk beeld biedt met de ‘Big Color Splash’.

Om verder inhoud te geven aan hun “Corporate Social Responsibility” programma “Building a better working world”, zet EY Cares Foundation (opgericht door EY) zich in om een positieve en vooral duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij, in samenwerking met Curaçao Cares. JCI Dutch Caribbean is onderdeel van de wereldorganisatie Junior Chamber International (JCI) en kent meer dan 200 actieve leden tussen 18 en 40 jaar verspreid over de voormalige Nederlandse Antillen die zich inzetten om een positieve impact binnen hun gemeenschappen te creëren. Om verder invulling te geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en gezien hun gezamenlijke visie continueren deze 2 organisaties hun samenwerking om de vierde Curaçao Color Walk mogelijk te maken.

Fun walk
De wandeling begint en eindigt op 4 juni 2017 met een warm-up en cool down verzorgd door Jamila Lemans en Hayrich Juliana. Deze wandeling onderscheidt zich van andere doordat deelnemers bij een aantal stations langs de route telkens een andere kleur over zich heen gespoten krijgen. De kleur stations worden mogelijk gemaakt door sponsoring van Maduro & Curiel’s Bank, Kenfood Trading Co., Fun Miles, Kooyman, Curoil, Vitamalt en Aqualectra. De kleurenpoeder die tijdens deze walk wordt gebruikt is veilig, milieuvriendelijk, niet schadelijk en afspoelbaar.

Doel
Heel Curaçao is uitgenodigd om wandelend, rennend, huppelend of dansend met anderen door de route te gaan om enerzijds een gezonde levensstijl te vieren en om elkaars leven kleur te geven. Anderzijds draagt elke deelnemer ook bij om het leven van mensen die steun nodig hebben in onze samenleving kleurrijker te maken, daar er door middel van deze wandeling een financiële ondersteuning zal worden gegeven aan JCI Dutch Caribbean, EY Cares Foundation en de volgende verenigingen die zich richten op vorming van onze jeugd: Fundashon Bos di Hubentud en Fundashon Mayor di Kriansa.

Inschrijving
Deelnemers van alle leeftijden, dus jong (kinderen vanaf 4 jaar) en oud, hele gezinnen en groepen vrienden en collega’s zijn allemaal welkom. Verkoop van T-shirts zal plaats vinden als volgt, zolang de voorraad strekt (OP = OP):
Datum Locatie Tijd
Zaterdag 27 mei Sambil 12.00 – 21.00
Zaterdag 27 mei Kooyman Zeelandia 9.00 – 18.00
Zondag 28 mei Sambil 13.00 – 19.00
Zondag 28 mei Kooyman Zeelandia 9.00 – 13.00

De kosten zijn 20 gulden voor alle deelnemers (dus kinderen en volwassenen). Alle deelnemers krijgen een T-shirt waarmee het effect van de uiteenlopende kleuren beter tot uiting komt. Bij de wandeling krijgen de deelnemers water en op het eind fruit uitgereikt. Bij Sambil zullen MC Hype en DJ Lu-C zorgdragen voor entertainment.

Voor meer informatie en leuke weetjes volg ons op Facebook Curaçao Color Walk of mail ons naar curacaocolorwalk@gmail.com.

Di kuater edishon Curaçao Color Walk dia 4 di yüni di EY i JCI Dutch Caribbean “Yena bo bida i di otronan ku koló”

WILLEMSTAD — Despues di e eksito rotundo di añanan anterior i bou di e slogan “Yena bo bida i di otronan ku koló”, EY Dutch Caribbean i JCI Dutch Caribbean lo organisá riba dia 4 di yüni e di kuater edishon di Curaçao Color Walk. E ‘fun walk’ aki lo kuminsá i kaba na Sambil i lo kubri 7 kilometer dor di kayanan di Otrobanda. E aspekto úniko di e festin di koló spòrtif aki ta ku partisipantenan lo ser kubrí ku puiru di diferente koló na diferente punto durante e ruta. En espeshal na final e evenemento lo kulminá den un fiesta di kolo ku e ‘Big Color Splash’.

E kaminata di koló aki no ta nobo pa Kòrsou. EY pa medio di su fundashon EY Cares Foundation ta duna kontenido na EY su programa di responsabilidat sosial “Building a better working world”, i ta traha pa duna un aporte positivo i duradero na desaroyo di nos komunidat. Den e kuadro ei EY tambe ta traha huntu ku Curaçao Cares. JCI Dutch Caribbean ta forma parti di Junior Chamber International (JCI), un organisashon mundial i konosé mas ku 200 miembro entre 18 i 40 aña repartí riba e islanan di Kòrsou, Aruba, Boneiru i St. Maarten ku ta traha pa krea impakto positivo den nan mes komunidat. Basá riba e vishon mutuo i e dedikashon pa ehersé e responsabilidat sosial ku EY Dutch Caribbean i JCI Dutch Caribbean ta kompartí, e dos organisashonnan aki ta kontinua nan koperashon pa organisá e di kuater edishon di ‘fun walk’ di koló na Kòrsou.

Fun walk
E kaminata ta kuminsa i kaba ku un warm-up i cool down di Jamila Lemans i Hayrich Juliana. Lokual ta hasi e kaminata aki diferente for di kaminatanan tradishonal ta ku lo tin diferente stashon riba e ruta kaminda lo spùit e partisipantenan ku un puiru di koló ora nan pasa. Kada stashon di koló a ser realisá ku sosten di algun sponsor prinsipal, esta Maduro & Curiel’s Bank N.V., Kenfood Trading Co., Fun Miles, Kooyman, Curoil, Vitamalt i Aqualectra. E puiru di koló ku ta wòrdu usá durante di e kaminata no ta dañino pa salú ni pa medio ambiente, e ta seif i por laba kita fasil.

Meta
Henter Kòrsou ta invitá un biaha mas pa bin kana, kore, baila i gosa ku otro riba e ruta pa selebrá un estilo di bida salú i pa alabes duna un otro su bida tambe koló. Kada persona ku partisipá tambe ta kontribui direktamente pa hasi bida di esnan ku mester di sosten den nos komunidat mas kolorido. E meta di Curaçao Color Walk ta pa rekoudá fondo pa otorgá na JCI Dutch Caribbean, EY Cares Foundation i e siguiente organisashonnan: Fundashon Bos di Hubentud i Fundashon Mayor di Kriansa .

Inskripshon
Personanan di tur edat por partisipá; mucha (for di 4 aña), hende yòn i hende grandi, famia i grupo di amigu i kolega tur ta bon biní. Benta di T-shirt lo tuma lugá di e siguiente manera tanten ku tin (“OP = OP”):
Dia Lugá Ora
Djasabra 27 mei Sambil 12.00 – 21.00
Djasabra 27 mei Kooyman Zeelandia 9.00 – 18.00
Djadumingo 28 mei Sambil 13.00 – 19.00
Djadumingo 28 mei Kooyman Zeelandia 9.00 – 13.00
E gastu pa partisipá ta 20 florin pa tur hende (mucha for di 4 aña i hende grandi). Tur partisipante lo haña un T-shirt p’asina e kolónan resaltá. Durante e kaminata lo parti awa i na final fruta, i lo por sigui fiesta ku ambiente musikal na enkargo di DJ Lu-C i MC Hype.

Pa mas informashon i detayenan esklusivo bishitá e Facebook di Curaçao Color Walk òf mail curacaocolorwalk@gmail.com

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: