EUROPESE AANKOMSTEN OP BONAIRE GESTEGEN MET 22%

EUROPESE AANKOMSTEN OP BONAIRE GESTEGEN MET 22%

Tourism Corporation Bonaire heeft deze week bekend gemaakt dat de aankomsten afgelopen kwartaal per vliegtuig van KLM en TUI fly uit de belangrijke Europese markten met maar liefst 22 procent is gestegen ten opzichte van afgelopen jaar. In vergelijk met 2016 werden meer dan 2600 extra arrivals gerealiseerd via KLM en TUI fly. De Europese markt groeit opnieuw door deze ontwikkelingen

“Wij zijn enorm blij een flinke toename te zien in de aankomsten vanuit Europa in het eerste kwartaal van 2017. Zo leggen we een basis voor de bereikbaarheid van Bonaire als internationale topbestemming voor onze toeristen, zoals duikers, windsurfers en leisure toeristen”, aldus de heer Maurice Adriaens, directeur Tourism Corporation Bonaire.

De heer Adriaens tekent daarbij aan: “Het is belangrijk voor Bonaire om haar bereikbaarheid verder te optimaliseren in overleg met lokale partners als BIA en de toeristische bedrijven. En een goede samenwerking te houden met onze airline partners als KLM, TUI, United en Delta. Alleen zo kunnen we zorgen dat de groei ook in 2017 verder zal doorzetten”.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: