WWW.TOURISMBONAIRE.COM AWOR DISPONIBEL NA ALEMAN! / WWW.TOURISMBONAIRE.COM NU OOK IN HET DUITS BESCHIKBAAR! / WWW.TOURISMBONAIRE.COM NOW AVAILABLE IN GERMAN!

WWW.TOURISMBONAIRE.COM AWOR DISPONIBEL NA ALEMAN!
Kralendijk (23 di mei 2017) – E wèpsait ofishal di turismo di Boneiru awor ta disponibel na aleman.
E wèpsait di TCB ta ofresé opshonnan na ingles, spañó i hulandes. Ademas e ta kompletamente kompatibel ku aparatonan mobil popular i diferente tablet, loke ta fasilitá e usuario di e ret pa por tin interakshon ku Boneiru for di kualkier parti rònt mundu.

E wèpsait http://www.tourismbonaire.com ta e wèpsait ofisial pa bishitantenan ku ta buska informashon tokante e isla komo destinashon pa negoshi i plaser. E ta duna un totalidat kompleto na detaye inkluyendo notisianan di último ora tokante temanan di aktualidat riba e isla, manera unda pa keda, pa sambuyá, aktividat- i eventonan, paketenan di vakashon, historia di e isla i mapanan interaktivo ku ta ilustrá kon pa yega Boneiru, e 20 mihó sitionan pa sambuyá i e 10 mihó playanan riba e isla. Un galeria di pòtrèt ta ofresé imágennan visual sorprendente di e isla.

“Nos por mira mas i mas bishitante ku bishitá e isla for di e merkado aleman i ta importante pa komuniká ku tur nos bishitantenan. Ku e paso akí awor nos tin un alkanse mas amplio”, asina Direktor di Ofisina di Turismo, sr. Maurice Adriaens a komentá. Boneiru ta aploudí ku awor ku e kompanianan krusero di abla aleman, TUI i AIDA, tin e wèpsait na aleman, e pasaheronan krusero por lesa tokante Boneiru i haña informashon riba preguntanan frekuentemente ta ser hasí tokante Boneiru.”
============

WWW.TOURISMBONAIRE.COM NU OOK IN HET DUITS BESCHIKBAAR!
Kralendijk (23 mei 2017) – De officiële toerisme website van Bonaire is tegenwoordig ook in het Duits beschikbaar.
De website van TCB heeft ook versies in het Engels, Spaans en Nederlands. Bovendien is de website vollige compatibel met populaire mobiele apparaten en verschillende tablets, waardoor het gemakkelijker is voor de webgebruikers om overal ter wereld in contact te zijn met Bonaire.

De website http://www.tourismbonaire.com is de officiële website voor bezoekers die op zoek zijn naar informatie over Bonaire als zakelijke en toeristische bestemming. Het verschaft een complete gamma aan informatie waaronder nieuwsflitsen over actuele thema’s op het eiland, overnachtingen, duiken, activiteiten en evenementen, vakantieaanbiedingen, geschiedenis van het eiland en interactieve mappen tonen hoe men Bonaire kan bereiken, de top 20 duikplekken en de top 10 stranden op het eiland. Een fotogalerij biedt verbluffende visuele beelden van het eiland.

“Wij zien dat steeds meer bezoekers uit de Duitse markt naar ons eiland komen en wij vinden het belangrijk om te communiceren met al onze bezoekers. Door deze stap zijn wij bereikbaarder geworden voor een breder spectrum”, aldus Directeur van het Toeristenbureau, dhr. Maurice Adriaens. “Bonaire juicht ook toe dat nu de Duitssprekende cruiserederijen TUI en AIDA deze website hebben, de cruisepassagiers meer kunnen lezen over Bonaire en informatie ontvangen over de meestgestelde vragen over Bonaire.”
======================

WWW.TOURISMBONAIRE.COM NOW AVAILABLE IN GERMAN!
Kralendijk (May 23th, 2017) – Bonaire’s official tourism website is now available in German.
TCB’s website also offers English, Spanish and Dutch options. Further, it is fully compatible with popular mobile devices and various tablets, making it easier for web users to interact with Bonaire from anywhere around the world.

The http://www.tourismbonaire.com website is the official website for visitors seeking information about the island as a business and leisure destination. It provides a full range of details including a news flash to feature hot topics on island, where to stay, diving, activities and events, vacation deals, history about the island and interactive maps that highlight how to get to Bonaire, the Top 20 dive sites and Top 10 beaches on the island. A photo gallery offers stunning visual images of the island.

‘’We can see more and more visitors, visiting the island from the German market and it is of importance to communicate with all our visitors. With this step we are now accessible to a broader potential scope’’ commented Director of the Tourism office, Mr. Maurice Adriaens. Bonaire also welcomes German speaking cruise lines TUI and AIDA cruises, now having the website in German, Cruisers can read about Bonaire and get information on the most frequent questions asked about Bonaire.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: