Vicepresident mr. De Kort Jaarverslag 2016 aan Rijksvertegenwoordiger Isabella aangeboden

Vicepresident mr. De Kort Jaarverslag 2016 aan Rijksvertegenwoordiger Isabella aangeboden

Kralendijk – Woensdag 7 juni heeft vicepresident van de vestigingen Curaçao en Bonaire van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie, mr. Mauritsz de Kort, het Jaarverslag 2016 van het Hof aangeboden dhr. Gilbert Isabella, Rijksvertegenwoordiger van de Openbare Lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Er werd van het moment gebruik gemaakt om bij te praten over het belangrijke werk van het Hof op de eilanden en hun doelen: vergroten toegankelijkheid, waarborg en vertrouwen in de rechtspraak, professionalisering en kwaliteit en verbeteren klantvriendelijkheid.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: