HORTAMENTU DI KABRITU

KRALENDIJK BONAIRE

Tussen vrijdag 9 juni 2017 en zaterdag 10 juni 2017 zijn er geiten vanaf een knoek terrein weggenomen en geslacht. Vermoedt wordt dat het gaat om een knoek terrein in de omgeving van Mexico, Entrejol, Amboina of Lac. Het oormerk dat bij de geslachte geiten werd aangetroffen is bijgaand oormerk (zie bijgaande foto). Het kan niet aangegeven worden of het om een linker of rechter oor gaat, wel is het merkteken goed zichtbaar. De politie wil graag in contact komen met eigenaren van geiten met oormerken, welke gelijkenis vertonen met dit merkteken.

Voor voortgang van het onderzoek roept de politie dringend alle knoek eigenaren en/of familieleden op, die op de hoogte zijn welke knoek eigenaar, de eigenaar is van betrokken oormerk. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 717-8000 of 715-8000 of via de anonieme tip lijn 717-7251.
 

Entre djabièrne 9 di yüni 2017 i djasabra 10 di yüni 2017 a bai ku kabritu for di un kunuku i a mata nan. Ta sospechá ku ta trata di un kunuku den besindario di Mexico, Entrejol, Amboina of Lac.  E marka ku a topa na orea dje kabritunan matá ta esun manera riba e potrètnan athunto. No por bisa si ta trata di e orea robes òf drechi, pero e marka ta bon visibel. Polis ke drenta den kontakto ku e doñonan di kabritunan ku tin similaridat ku e marka aki.

Pa e investigashon por sigui polis ta hasi un yamada na tur doño di kunuku i/òf famia, ku ta na altura kua doño di kunuku ta doño di e marka konserní. Ta pidi nan pa tuma kontakto ku polis via number di telefòn 717-8000 òf 715-8000 òf via e number di tep anonímo 715-7251.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: