KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

FARANDULA - SOSIAL - ARTENOTISIA

Maandag 26 juni vind TGIM! Thank God It’s Monday! plaats bij Ginger te Pietermaai.

TGIM! @Ginger

Maandag 26 juni vind TGIM! Thank God It’s Monday! plaats bij Ginger te Pietermaai.

TGIM heeft als doel om ondernemers, managers en professionals bij elkaar te brengen in een informele setting, om ideeën uit te wisselen en samenwerkingen te stimuleren. ,,Netwerken is niet meer weg te denken uit het hedendaagse zakenleven. Een goed netwerk aan relaties in en buiten je sector maakt zakendoen, solliciteren, een product lanceren of verkopen een stuk makkelijker. Zeker op een klein eiland als Curaçao is het handig om de juiste mensen te kennen”, aldus Emeli Colen van BLACK, organisator van het evenement. ,,Daarnaast is het ook gewoon hartstikke gezellig. Business en fun in één dus.”

Opticopper is onze sponsor voor de komende editie!
Opticopper is gespecialiseerd in ontwerp, installatie, terminatie en testen van kabels infrastructuren voor telecommunicatie met een team van hoogopgeleide ingenieurs en is de enige aannemer met een compleet assortiment van cable jetting apparatuur en glasvezel lassen en testapparatuur in Curaçao, aldus Mary-Ann Deira.

U bent van harte welkom bij Ginger vanaf 17.00 uur. TGIM! gaat na deze editie een zomerstop in, het volgende event staat gepland op maandag 28 augustus bij Mundo Bizarro. http://www.facebook.com/TGIMcuracao .
By Amarcelli Scoop

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: