GEDEPUTEERDE ROLANDA HELLBURG-MAKAAI ONDER DE INDRUK VAN ONZE KLEINTJES – DIPUTADO ROLANDA HELLBURG-MAKAAI IMPRESHONÁ KU NOS CHIKITINNAN

GEDEPUTEERDE ROLANDA HELLBURG-MAKAAI ONDER DE INDRUK VAN ONZE KLEINTJES

Kralendijk – Afgelopen zaterdag 24 juni vond in het Antonio Trenidad Stadion de finale van het toernooi ‘Kopa Lito’ U7 en U17 plaats. Tijdens de openingsceremonie heeft de sportgedeputeerde mw Rolanda Hellburg-Makaai naar voren gebracht dat ze heel erg onder de indruk was om zoveel kleintjes en ook de wat groteren op het voetbalveld te zien.

Ook heeft mw Hellburg-Makaai aanmoedigende woorden uitgesproken naar de jonge sporters en hun leiders toe. De gedeputeerde gaf aan dat alle deelnemende teams kampioen willen zijn, maar dat er maar slechts één winnaar kan zijn, gevolgd door een tweede en derde plaats.

Volgens de gedeputeerde mw Hellburg-Makaai is winnen niet het allerbelangrijkste, echter wel dat alle deelnemers winnaars zijn omdat deelname aan sportcompetities waardevol is. Daarom krijgen alle deelnemers, inclusief de trainers een erkenningsmedaille voor hun participatie. De gedeputeerde legde voorts uit dat na afloop van een wedstrijd de sportprestaties besproken worden met als doel de verbetering van de prestaties van iedereen. In het bijzonder van de jonge deelnemers die nog volop in hun leerproces zijn. Ouderen beschouwen evaluatiemomenten van sportprestaties als de kans om ervaring en kennis op te doen.

Ten slotte heeft gedeputeerde Rolanda Hellbrug-Makaai alle elftallen gefeliciteerd en in het bijzonder de sportleiders en ouders die massaal aanwezig waren in het Antonio Trenidad Stadion.

DIPUTADO ROLANDA HELLBURG-MAKAAI IMPRESHONÁ KU NOS CHIKITINNAN

Kralendijk – Djasabra último den Stadion Antonio Trenidad a tuma lugá e final di e torneo Kopa Lito U7 i U17. Durante e seremonia di apertura e diputado enkargá ku deporte sra. Rolanda Hellburg-Makaai a trese dilanti ku su persona a keda sumamente impreshoná pa mira tantu chikitín i esnan mas grandi riba tereno.

Tambe sra Hellburg-Makaai a ekspresá palabranan di stimulashon pa e hóbennan i nan dirigentenan. E diputado a duna di konosé ku e sa ku tur ekipo partisipante ke ta kampion, pero ta un ekipo por sali ganador, siguí pa di dos i di tres lugá.

Mas aleu diputado Hellburg-Makaai a trese dilanti ku gana no ta nifiká tur kos, pero ku tur partisipante ta ganadó teniendo kuenta ku partisipashon ta balioso. P’esei tur mucha i hoben ku a partisipá a haña un medaya di rekonosementu pa nan partisipashon. Diputado a sigi splika ku semper ora wega kaba ta papia di loke a bai malu i tambe bon durante di wega. Meta di esei ta pa asina tur partisipante mehorá nan prestashon. Esaki ta loke grandinan ta yama gana eksperensia i konosementu dor di fayonan kometé riba tereno.

Finalmente diputado Rolanda Hellburg-Makaai a felisitá tur ekipo i spesialmente e dirigente- i mayornan ku tabata presente den Stadion Antonio Trenidad.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: