Fiskal di Ministerio Publiko (OM) a ordená awe, djaluna 10 di yüli 2017, pa retorná e plaka ku dia 5 di aprel 2017 a keda konfiská durante un entrada hudisial na kas di sr. Charles Cooper.

Info OM: Fiskal di Ministerio Publiko (OM) a ordená awe, djaluna 10 di yüli 2017, pa retorná e plaka ku dia 5 di aprel 2017 a keda konfiská durante un entrada hudisial na kas di sr. Charles Cooper

E investigashon mientrastantu a avansá. For di e investigashon “Wilhelmina” di Landsrecherche Curaçao (LrC) a resultá awor insufisiente prueba ku por supstansiá e sospecho di labamentu di plaka. Di otro banda tambe no tin sufisiente base pa tene e plaka konfiská. Ministerio Publiko tin komo tareá pa investigá i persigui un sospechoso, pero semper ta trata pa minimalisá infrakshon di derecho, den e kaso aki di sr. Cooper. 
E investigashon den e kaso aki ta kontinuá.
———-
De Officier van Justitie (OvJ) heeft vandaag, maandag 10 juli 2017, de teruggave gelast van het geld dat inbeslag is genomen bij de heer Charles Cooper tijdens de huiszoeking op 5 april 2017. Het onderzoek “Wilhelmina” door de Landsrecherche Curaçao (LrC) is inmiddels verder gevorderd. Daaruit zijn tot op heden onvoldoende aanvullende aanwijzingen gekomen om de tijdens de huiszoeking gerezen verdenking witwassen te bestendigen. Ook anderszins is er onvoldoende grond om het bedrag onder beslag te houden. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft als taak de opsporing en vervolging van verdachten maar probeert tevens de inbreuken op andermans rechten -in dit geval Cooper- zo klein mogelijk te houden. 
Het onderzoek zelf wordt voortgezet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: