Kennismakingsgesprek tussen Minister-President Rhuggenaath en Consul Colombia

Kennismakingsgesprek tussen Minister-President Rhuggenaath en Consul Colombia

Willemstad- Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) heeft op donderdag 6 juli 2017 de consul van de Republiek Colombia, Idoia Astrid Valladares Martínez, ontvangen om te praten over de relaties tussen Curaçao en Colombia.

De vergadering is succesvol verlopen, waarbij de nadruk is gelegd op intensivering van de betrekkingen tussen de twee landen. De Memorandum of Understanding (MoU) die Curaçao en Colombia hebben getekend in 2014, was een van de voornaamste onderwerpen, en in het bijzonder de daaropvolgende projecten zoals de “Food and Nutritional Security” project.

Gezamelijke belangen zoals de Sustainable Development Goals (SGDs), stadsontwikkeling, onderwijs, handel en ondernemerschap werden ook besproken. Consul Valladares Martínez was enthousiast om dit te horen en ziet er naar uit om verder te coöpereren op verschillende gebieden met Curaçao.

De Minister-President verheugt zich om de positieve banden met Colombia te versterken en om veel meer samenwerkingsverbanden aan te halen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: