TRES PERSONA A RISIBÍ NASHONALIDAT HULANDES / DRIE INWONERS GENATURALISEERD 

TRES PERSONA A RISIBÍ NASHONALIDAT HULANDES

 

Kralendijk – Djaweps 19 Aprel 2018 den sala di pasangrahan a tuma lugá seremonia di naturalisashon. Un persona a huramentá i dos persona a primintí dilanti di gezaghebber sr. Edison Rijna, ku esaki nan a haña e nashonalidat hulandes inkluso reglanan i deber i pasport hulandes. Gezaghebber den su diskurso a trese dilanti ku e personanan aki ya tin sufisiente tempu biba aki na Boneiru i ta kontribuí positivamente ku desaroyo di nos isla.

 

DRIE INWONERS GENATURALISEERD        

 

Kralendijk – Donderdag 19 april 2018 heeft een naturalisatie ceremonie plaatsgevonden in de zaal van pasangrahan. één personen heeft de eed en twee personen hebben hun belofte afgelegd voor de gezaghebber Edison Rijna. Hiermee hebben zij formeel de Nederlandse nationaliteit gekregen, inclusief alle rechten en plichten zoals actief en passief kiesrecht en een Nederlands paspoort.

De gezaghebber gaf in zijn speech aan dat deze groep genaturaliseerden al geruime tijd op Bonaire woont. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Bonaire.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: