Okashon kaminda riba 23 aprel ultimo Su Ekselensia Prome Minister Sr. Eugene Rhuggenaath a hasi entrega di e buki di konferensia ‘Igualdat di género den skolnan: Inklushon i Unidat’ na Su Ekselensia Gobernador Sra. Lucille George-Wout.

Posted by

Okashon kaminda riba 23 aprel ultimo Su Ekselensia Prome Minister Sr. Eugene Rhuggenaath a hasi entrega di e buki di konferensia ‘Igualdat di género den skolnan: Inklushon i Unidat’ na Su Ekselensia Gobernador Sra. Lucille George-Wout.

WILLEMSTAD –
Op maandag 23 april heeft de Minister President Z.E. Eugene Rhuggenaath het conferentieboekje ‘Igualdat di género den skolnan: Inklushon i Unidat’ overhandigd aan de Gouverneur van Curaçao H.E. Lucille George-Wout.
Het boek is gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport, in samenwerking met UNESCO Curaçao. Het bevat onder andere een samenvatting van de presentaties van de verschillende sprekers van de conferentie van 21 maart ‘Gelijkheid van geslachten binnen scholen’, maar ook conclusies en aanbevelingen die daar naar voren zijn gekomen.
Het doel van het boek is om de huidige uitdagingen met betrekking tot het vroegtijdig verlaten van jongens van het onderwijssysteem in beeld te brengen. Daarnaast worden de aandachtspunten en mogelijke strategieën in kaart gebracht om het ultieme doel te bereiken van 0 % drop outs.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.