GEZAGHEBBER PRESENTE NA INISIO DI OTRO EDISHON DI BONDOET

GEZAGHEBBER PRESENTE NA INISIO DI OTRO EDISHON DI BONDOET

 

Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna huntu ku e organisashon di BonDoet a duna inisio awe mainta na otro edishon di BonDoet.
Ya pa algun aña kaba den e luna di mart esaki ta tuma lugá kaminda e oportunidat tei pa personanan ehersé diferente trabounan boluntario.

E mainta a habri hopi dushi tur hende ku un smile riba nan kara kaminda gezaghebber a deseá tur esnan ku ta partisipá dos dia fruktifero i tambe un pabien na e organisashon ku a bolbe hasi esaki posibel e aña aki.

 

GEZAGHEBBER AANWEZIG BIJ START VAN NIEUWE EDITIE VAN BON DOET

 

Kralendijk – Gezaghebber Rijna heeft vanmorgen samen met de organisatie van BonDoet het startsein gegeven voor een nieuwe editie van BonDoet. Sinds enkele jaren al vindt dit evenement in de maand maart plaats, waarbij mensen in de gelegenheid gesteld worden om verschillende soorten vrijwilligerswerk te doen.  Het was een heel aangename ochtend en iedereen had een glimlach op hun gezicht. De gezaghebber wenste alle deelnemers twee vruchtbare dagen toe en hij feliciteerde de organisatie die de activiteit dit jaar weer mogelijk heeft gemaakt.

Skyview Bonaire - OLB Bon Doet 150319 -7212Skyview Bonaire - OLB Bon Doet 150319 -7233

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: