Curaçao: medeleven en steun aan Nederland

Curaçao: medeleven en steun aan Nederland

Geplaatst op 18 maart 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

Willemstad – Bericht namens regering van Curaçao:

De regering van Curaçao heeft met afschuw kennis genomen van de gruwelijke aanslag die vanmorgen heeft plaatsgevonden in Utrecht. Namens de bewoners van Curaçao, Curaçaoënaars in Nederland en ook elders ter wereld, wil de regering van Curaçao haar medeleven betuigen en haar steun uiten aan de Nederlandse regering en gemeenschap. We betuigen ons medeleven ook aan de slachtoffers, hun nabestaanden en naasten. Dit is een gruwelijke daad. De regering van Curaçao wenst de nederlandse regering en gemeenschap heel veel wijsheid en sterkte toe bij het afhandelen van deze ingrijpende gebeurtenis.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: