KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

DIESKUATER PERSONA A RISIBÍ NASHONALIDAT HULANDES

DIESKUATER PERSONA A RISIBÍ NASHONALIDAT HULANDES

 

Kralendijk – Djaweps 18 Aprel 2019 den sala di pasangrahan a tuma lugá seremonia di naturalisashon. sinku persona a huramentá i nuebe persona a primintí dilanti di gezaghebber sr. Edison Rijna, ku esaki nan a haña e nashonalidat hulandes inkluso reglanan i deber i pasport hulandes. Gezaghebber den su diskurso a trese dilanti ku e personanan aki ya tin sufisiente tempu biba aki na Boneiru i ta kontribuí positivamente ku desaroyo di nos isla.

 

VEERTIEN INWONERS GENATURALISEERD

 

Kralendijk – Donderdag 18 April 2019 heeft een naturalisatie ceremonie plaatsgevonden in de zaal van pasangrahan. vijf personen heeft de eed en negen personen hebben hun belofte afgelegd voor de gezaghebber Edison Rijna. Hiermee hebben zij formeel de Nederlandse nationaliteit gekregen, inclusief alle rechten en plichten zoals actief en passief kiesrecht en een Nederlands paspoort.

De gezaghebber gaf in zijn speech aan dat deze groep genaturaliseerden al geruime tijd op Bonaire woont. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Bonaire.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: