KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Minister Jesus-Leito tekende een overeenkomt met EWP voor de bouw van 500 huizen

Minister Jesus-Leito tekende een overeenkomt met EWP voor de bouw van 500 huizen

Geplaatst op 14 mei 2019 door Ministerie van Verkeer, Vervoer & Ruimtelijke Planning

Minister Jesus-Leito tekende een overeenkomt met EWP voor de bouw van 500 huizen

Willemstad- Op 14 mei tekende Minister Jesus-Leito (VVRP) een overeenkomst met Eigen Woning Plan (EWP) voor de bouw van 500 woningen. De overeenkomst is getekend in het kader van het project Macro Public, Private, Partnership (PPP) welke betekent dat de regering samen werkt met particuliere partners om woningen te bouwen voor onze burgers.

Minister Jesus-Leito, EWP-directeur de heer Wendell Bonafacio, projecttrekker de heer W. Elsevier en voorzitter van de raad van commissarissen van Jansen en de Jong Groep de heer H. Smits tekenden de overeenkomst in de aanwezigheid van medewerkers van het ministerie.

Een van de levensbehoeftes is huisvesting. Om deze reden heeft de minister dit als een van haar prioriteiten. De minister doet alles mogelijk om projecten, die iedereen helpt aan een betaalbare woning, te realiseren.

Het project genereert ook banen voor een lange termijn en bestrijdt de illegale bezetting van woningen.

De 500 woningen worden verdeeld in 6 wijken: Mahuma Zuid, Montaña Abou fase II, Rooi Santu, Ronde Klip, Brakkeput fase II en Tra’i Seru.

Het ministerie en EWP zullen de nodige stappen zetten voor het begin van de bouw van de woningen en ze zullen informatie aan de bevolking geven over hoe geïnteresseerden in aanmerking kunnen komen voor een woning uit dit project.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading