ACU KU GRANDIOSO SPECIAL PA BACK-TO-SCHOOL

ACU KU GRANDIOSO SPECIAL PA BACK-TO-SCHOOL

Willemstad, CuraçaoACU a kòrda riba mayornan, ku hopi bes ta preokupá ora ku aña eskolar nobo ta bai kuminsá i e medionan finansiero ta limitá. ACU, komo un Koperativa di Spar i Krédito ku tin komo meta pa kontribuí na halsa kalidat di bida di su miembronan, ta bai aportá den e situashon aki dor di duna mayornan, ku ta miembro di ACU espasio pa por kumpra artíkulonan pa skol durante un aktividat festivo, ku preisnan koperativista. Dianan 26 i 27 di yüli próksimo ACU ta tene un aktividat yamá ACU Pop-Up Eskolar na Asiento Rust & Burg, kaminda diferente negoshi lo ta presente pa bende vários artíkulonan di skol, kòmpiuter, telefòn i hopi mas.

No ta un sekreto ku tur aña mayornan ta man na kabes ora ku nan mester kumpra lista largu di artíkulonan pa skol i üniform pa nan yu(nan). E reklamonan di mayornan tin bes ta basá riba e echo ku preis pa artíkulonan di skol di kalidat i duradero ta subi, mientras ku e eksigensia di e skolnan tambe ta oumentá. Riba 26 i 27 di yüli miembronan di ACU tin oportunidat pa por kumpra artíkulonan na un preis redusí durante ACU Pop-Up Eskolar. E kompanianan ku lo ta presente ku nan produktonan ta entre otro Changes, Feet First, Converse, Athlete’s Foot, Boolchand’s, Better Deals, Tapirama, Balani’s/Mommies Angels, Cocoon Baby & Kids, Milo & Max. Tambe personanan ku ta deseá pa bira miembro di ACU por hasi esaki na e aktividat Pop Up Eskolar i probechá nan tambe di e deskuentonan.  Ademas di e fasilidat pa kumpra artíkulonan pa skol, miembronan por bini ku nan yunan pa disfrutá di entretenimentu ku lo bai tin pa mucha i tambe kuminda i bebida na un bon preis. Tin e fasilidat tambe ku miembronan, durante e aktividat aki, por habri un kuenta di spar Abeguitu pa nan yu(nan), ñetu(nan) i bisañetu(nan). Riba djabièrnè, 26 di yüli 2019, ACU Pop-Up Eskolar ta di 5.00 p.m. pa 9.00 p.m. i djasabra, 27 di yüli 2019, e ta kuminsá 12.00 p.m. i terminá 7.00 p.m.

ACU a tene kuenta ku e situashon finansiero aktual i ta ofresé miembronan e posibilidat pa hasi un fiansa pa kompra di artíkulonan pa skol. A traves di e fiansa, Back 2 School, sosionan por fia for di ANG. 1.000,= te ku un máksimo di ANG. 25.000,= i paga un interes di solamente 7.75% (8.43% APR). Por apliká pa e fiansa aki na ofisinanan di ACU durante e periodo di 1 di yüli 2019 te ku 31 di yüli 2019. Durante di e aktividat Pop Up Eskolar tambe por apliká pa e fiansa solamente pa por kumpra kos na e aktividat.    

Ku e aktividat, ACU Pop-Up Eskolar i e fiansa Back 2 School, miembronan di ACU no tin nesesidat pa ta intrankil pa nan por kumpli ku nesesidat di nan yunan pa e aña eskolar entrante. Nan por haña hopi artíkulo na preis redusí i kaminda tin nesesidat, nan por apliká pa un fiansa. ACU ta keda kumpli ku su deber di trese ‘specialnan’ ku ta benefisiá su miembronan. 


 

ACU presenteert een grandioos ‘Back-to-school’ evenement

 

Willemstad, Curaçao ACU heeft ouders in gedachten die zich vaak zorgen maken wanneer het nieuw schooljaar aanvangt en de financiële middelen beperkt zijn. ACU heeft als Spaar- en Kredietcoöperatie het doel om bij te dragen aan het verhogen van de levenskwaliteit van haar leden. Deze Spaar- en Kredietcoöperatie gaat zijn leden ondersteunen door de ouders die zijn aangesloten bij ACU, ruimte te bieden om schoolartikelen te kopen tegen een gereduceerde prijs tijdens een feestelijk evenement. Op 26 en 27 juli aanstaande zal ACU een evenement organiseren, genaamd ACU Pop-Up Eskolar die plaats vind te SOV Asiento. Verschillende bedrijven zullen aanwezig zijn tijdens dit evenement om verscheidene schoolartikelen, computers, telefoons en meer te verkopen. 

 

Het is welbekend dat jaarlijks ouders met de handen in het haar zitten wanneer zij een lange lijst met schoolartikelen en uniformen voor hun kinderen moeten kopen. De klachten van ouders zijn soms gebaseerd op de stijgende prijzen voor kwalitatieve producten, terwijl de eisen van de scholen ook steeds verhoogd worden. Op 26 en 27 juli krijgen de leden van ACU de gelegenheid om schoolartikelen te kopen tegen een gereduceerde prijs. De bedrijven die aanwezig zijn bij het evenenement met hun producten zijn onder andere Changes, Feet First, Converse, Athlete’s Foot, Boolchand’s, Better Deals, Tapirama, Balani’s/Mommies Angels, Cocoon Baby & Kids, Milo & Max. Tevens is er gelegenheid om lid van ACU te worden tijdens het evenement. De personen die lid zijn geworden van ACU tijdens het evenement, hebben onmiddellijk profijt van de speciale prijzen voor de schoolartikelen. Overigens kunnen kinderen van ACU-leden genieten van activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd en er zijn eten en drank aanwezig voor een gereduceerde prijs. Ook kunnen leden een spaarrekening ‘Abeguitu’ openen voor hun (klein- en achterklein) kinderen. Op vrijdag 26 juli 2019, vindt ACU Pop-Up Eskolar plaats van 5.00 p.m. tot 9.00 p.m. en op 27 juli 2019 start het evenement om 12.00 p.m. en eindigt om 7.00 p.m.

 

ACU houdt ook rekening met de huidige financiële situatie en biedt haar leden de mogelijkheid om een speciale lening te nemen voor de aanschaf van schoolartikelen. Met deze ‘Back 2 School’ lening kunnen leden vanaf ANG. 1.000,= tot maximaal ANG 25.000,= lenen tegen een rente van slechts 7.75% (8.43% APR). Leden kunnen een aanvraag indienen voor deze lening in de periode van 1 tot en met 31 juli 2019. Tijdens het evenement Pop Up Eskolar kan men ook een aanvraag indienen voor de lening zolang deze gebruikt wordt voor aanschaf van spullen bij het evenement.  

 

De leden van ACU hoeven zich door het evenement ACU Pop-Up Eskolar en de ‘Back 2 School’ lening niet onrustig te voelen bij de voorbereiding van hun kinderen voor het nieuwe schooljaar. Zij kunnen veel artikelen aanschaffen voor een gereduceerde prijs en indien nodig aanspraak maken op een lening. ACU blijft voldoen aan haar plicht om specials aan te bieden waarvan haar leden kunnen profiteren.

 

-FOTO-

Van links naar rechts Arianne Roos (Education & Community Engagement Sr. Assistant van ACU), Angelo Davelaar (voorzitter van ACU), Avinash Jajodia (general manager Boolchands), Rume Sobotie (marketing manager Lapal Group), Georgie Samander (mede-eigenaar Lapal Group)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: