Advertisements

Bishita di trabou for di China

Bishita di trabou for di China

Geplaatst op 6 Ougùstùs 2019 dor di Ministerio di Asuntunan General i Promé Minister

WILLEMSTAD – Un delegashon for di Repúblika Popular China bou di guia di sr. Cui Amin, Direktor general di Asuntunan Konsulario (di Ministerio di Asuntunan Eksterior), a hasi un bishita na Kòrsou.

E enkuentro tabata unu éksitoso, kaminda a pone énfasis riba e relashon entre e dos paisnan. A diskutí tokante vários oportunidat manera uso di Kòrsou komo zona ekonómiko i tambe nos sektor finansiero.

Interesnan komun manera turismo i servisio finansiero a bini dilanti. Direktor general Cui a indiká tambe ku ámbos pais por kolaborá di forma mas estrecho ku otro pa medio di e “people to people cooperation”.

Kòrsou ta habrí pa sigui fortifiká e lasonan ku e tin ku Repúblika Popular China ku di forma ku esaki ta krea mas oportunidat di desaroyo pa tur dos pais.


Werkbezoek China

Geplaatst op 6 augustus 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Een delegatie uit het Volksrepubliek China, onder leiding van de Directeur Generaal van Consulaire Zaken (van het Ministerie van Buitenlandse Zaken) de heer Cui Amin, heeft een bezoek gebracht aan Curaçao.

De ontmoeting is succesvol verlopen, waarbij de nadruk is gelegd op de betrekkingen tussen de twee landen. Verschillende kansen werden besproken zoals het gebruik van Curaçao als economische zone en onze financiële sector.

Gezamenlijke belangen zoals toerisme en financiële dienstverlening kwamen aan de orde. Directeur Generaal Cui gaf ook aan dat beide landen met de “people to people cooperation”, veel nauwer met elkaar kunnen samenwerken.

Curaçao kijkt uit om de banden met het Volksrepubliek China verder te versterken en om zodoende meer kansen te creëren voor beide landen om te ontwikkelen.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: