Terapia di Sélula Mama (Stem Cell Therapy)  di regreso na Kòrsou / Stamceltherapie terug op Curaçao

Terapia di Sélula Mama (Stem Cell Therapy)  di regreso na Kòrsou

 

WILLEMSTAD –Medisina konvenshonal no ta kapas di aliviá hopi doló, spesialmente doló ku ta króniko. Pero tin solushon: Terapia di Sélula Mama, tambe konosí komo Stem Cell Therapy, ta e solushon pa un bida sin doló.  Despues último bishita den luna di òktober 2018, Dr. Carlos Guerrero Silva ta bek na Kòrsou. 

 

Dr. Carlos Guerrero Silva, un médiko konosí pa e tratamentu i terapia ku sélula mama, lo ta di bishita na Kòrsou i lo ta dunando un Nochi Informativo pa tantu médikonan lokal komo tambe e públiko en general, spesialmente personanan ku ta sufri di doló i kier buska un alternativa pa nan enfermedat. Dr. Carlos Guerrero Silva ta un médiko ku ta forma parti di e instituto Stemwell na Bogotá,  Colombia. E tratamentu, ku ta unu efektivo i rápido no ta rekerí niun klase di sirugia, miéntras ku e temporada di rekuperashon ta hopi kòrtiku. 

 

Tratamentu: 

Stemwell ta usa sélula mama derivá di tehido humano di entre otro e navelstrèng, e médula ósea, sélula di vèt i otro sélulanan ku debí na nan konsistensha por funshoná perfekto komo un fuente pa por regenerá e área di kurpa afektá. Komo ku Stemwell tin diferente fuente di sélula mama na su disposishon, i tambe e kapasidat pa konsentrá e sélulanan na kantidat haltu, ta pone ku nan por selekshoná e mihó fuentenan di sélula mama pa kada enfermedat. Klientenan por ta sigurá di un atenshon profeshonal ku resultado duradero.

E Terapia di Sélula Mama ta unu adekuá pa tratamentu di doló i artrósis, tambe e ta sumamente efektivo den leshonnan di deportistanan. Aparte di esaki e ta hopi efektivo den tratamentu estétiko i mantenshon di hubentut korporal.  Terapia di Sélula Mama, un alternativa ku a keda studiá for di 1950 ta un alternativa real pa regenerashon di e kurpa.

 

Dr. Carlos Guerrero

Dr. Carlos Guerrero Silva lo tei di bishita na Kòrsou un bes mas i a petishon general i durante di su bishita e lo splika ampliamente tokante e terapia Stem Cell Therapy i posibilidat pa yunan di tera por apliká pa e terapia efektivo akí. Dr. Guerrero ta un ortho-terapeuta ku a studia i gradua na Buenos Aires, Argentina. Durante di vários aña el a hasi estudionan avansá di medisina regenerativo basá riba e Terapia di Sélula Mama, na Estados Unidos. Guerrero Silva ta keda konsiderá un eminensia den e área di medisina regenerativo, un área di medisina no hopi konosí pero ku pokopoko ta bira e alternativa den medisina rònt mundu.

Invitashon pa Nochi Informativo GRATIS

Dr. Carlos Guerrero Silva lo tene un Nochi Informativo riba djaluna 16 di sèptèmber 2019 di 7’or di anochi pa 9’or di anochi na Pro Bista, Corriweg 16, Kòrsou. E presentashon ta GRATIS pues no tin niun motibu pa abo no tei presente pa haña tur informashon nesesario tokante e Terapia di Sélula Mama i e instituto Stemwell di Colombia.. 

 

Si bo ke sa mas informashon tokante e Terapia di Sélula Mama i e empresa Stemwell,  por whatsapp libremente na: +599 9 669 9272 òf bèl na +5999 6764455 of mail na exprys@gmail.com 

Website: http://www.stemwell.co

Facebook: http://www.facebook.com/stemwell/

 


 

Stamceltherapie terug op Curaçao

 

WILLEMSTAD –De conventionele geneeskunde is niet in staat om alle pijn, vooral niet de chronische pijn succesvol te behandelen. Maar let op: er bestaat een oplossing. De stamceltherapie is dé oplossing voor een pijnloos leven.  Na een bezoek, in oktober 2018, is Dr. Carlos Guerrero Silva terug in Curaçao. 

 

Dr. Carlos Guerrero Silva, bekend voor behandelingen met stamcellen, die Curaçao zal bezoeken en tijdens een Informatieavond aan zowel artsen als de bevolking in het algemeen, speciaal de mensen die pijn lijden en die een alternatief willen zoeken, alle nodige informatie zal geven.  Dr. Carlos Guerrero Silva is verbonden aan het instituut Stemwell te Bogotá, Colombia. De behandeling is effectief en snel. De patiënt behoeft geen enkele vorm van chirurgie, terwijl de herstelperiode vrij kort is.  

 

Behandeling: 

Stemwell gebruikt stamcellen uit het menselijk weefsel van onder andere de navelstreng, beenmerg en sommige vetcellen en andere cellen, die door hun consistentie perfect als stamcellen kunnen fungeren binnen het regeneratief proces in het geaffecteerde deel van het lichaam.  Aangezien Stemwell verschillende bronnen van stamcellen tot haar beschikking heeft en ook de capaciteit heeft om stamcellen van hoge kwaliteit te concentreren, wordt het bedrijf in de gelegenheid gesteld om de beste stamcellen te selecteren per ziektepatroon. Cliënten kunnen verzekerd zijn van een professionele benadering en een duurzaam resultaat. 

De stamcellentherapie is adequaat om pijn en o.a. artrose te behandelen. Ook is het zeer effectief bij sportblessures. Daarnaast is het heel effectief bij esthetische behandelingen en lichaam jeugdbehoud. Stamcellentherapie, een alternatief dat sinds 1950 wordt bestudeerd is een alternatief voor de regeneratie van het lichaam.

 

Dr. Carlos Guerrero

Dr. Carlos Guerrero Silva zal wederom, op algemeen verzoek, een bezoek aan Curaçao brengen en tijdens zijn bezoek zal hij uitgebreid uitleg geven over de stamcellentherapie en ingaan op de mogelijkheden die er bestaan voor de mensen die op Curaçao wonen om gebruik te kunnen maken van deze effectieve vorm van therapie. Dr. Guerrero is een ortho-therapeut, afgestudeerd in Buenos Aires, Argentinië. Gedurende lange tijd heeft hij in de Verenigde Staten uitgebreide en geavanceerde studie gedaan over regeneratieve medicijnen gebaseerd op de Stamcellentherapie. Guerrero Silva staat bekend als een eminentie in de regeneratieve medicijnen, een gebied van medicijnen dat niet bekend is maar die wereldwijd een hoog percentage aan positieve resultaten kent. 


Uitnodiging voor GRATIS informatieavond

Dr. Carlos Guerrero Silva zal een informatieavond houden op maandag 16 september 2019 van 7 uur tot aan 9 uur ’s avonds bij Pro Bista, Corrieweg 16 te Curaçao. De entree naar de informatieavond is GRATIS, dus kan er geen belemmering aanwezig zijn voor het niet bijwonen van de informatieavond om alle informatie over Stamcellentherapie en het Instituut Stemwell uit Colombia te ontvangen.

 

Als u meer wilt weten over Stamcellentherapie en het instituut Stemwell, kunt u bellen op de volgende telefoonnummers: +599 9 669 9272 (alleen WhatsApp), +5999 676 445 55 of anders kunt u een e-mail sturen naar exprys@gmail.

Website: www.stemwell.co

Facebook: http://www.facebook.com/stemwell/

 

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: