KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Van der Valk sponsort World Cleanup Day Curacao

Van der Valk sponsort World Cleanup Day Curacao

Willemstad, 16 september 2019. Ter ere van de World Cleanup Day Curacao op 21 september aanstaande, doneert Van der Valk Caribbean (VDVC) ANG 2500,- aan Curacao Clean Up Stichting. De donatie is de kroon op een jarenlange inzet van VDVC om bij te dragen aan een groener en schoner Curacao.

Het Van der Valk Kontiki Hotel heeft al jaren de Travellife Sustainability keurmerk en deze lijn wordt doorgetrokken naar de horecagelegenheden Wet & Wild Beach, Cabana Beach en Mood Beach. Zo draait VDVC al jaren voornamelijk op zonne-energie, wordt het afval gescheiden en wordt er per 1 november 2019 overgestapt op biologisch afbreekbare bekers tijdens de feestavonden en op de stranden. Aankomend jaar gaat VDVC zich voorbereiden om vanaf 2021 alleen biologisch afbreekbare producten te gebruiken.

VDVC wilt graag de gehele Curaçaose bevolking en de overheid inspireren en oproepen om bewuster om te gaan met de natuur. Als we met z’n allen een bijdrage leveren aan dit mooie eiland kunnen we de gewenste groei in toerisme realiseren.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: